Login/Registracija

Zaklinjanje na večnu ljubav nekima znači mnogo: Koji su se to estradnjaci venčali u tajnosti a neke razvodile više puta

Javnost zanima svaki detalj života poznatih, neke zvezde dele svoju privatnost dok se drugi trude da je sakriju. Ljubavi, veze i brakovi su teme koje možda čak i najviše interesuju publiku a isto tako i razvodi.

Dok su neki od poznatih pevača i pevačica uspeli da pronađu ljubav za ceo život, drugi tražili ali nisu odustajali te su se nekoliko puta venčavali i razvodili.

U medijima se pre nekoliko dana pojavila vest da se Darko Lazić ponovo ali tajno oženio, a da na samom činu venčanja sa novom izabranicom Katarinom nije prisustvovala ni njegova porodica. I sam pevač se našalio povodom venčanja te na svom Instagram nalogu objavio fotografije na kojima se naziru mladenci. darko je otkrio brojne detalje iz zajedničkog života sa sadašnjom devojkom, sa kojom je bio pre braka sa pevačicom Anom Sević. Folker kroz šalu priznaje da mu nije problem što se instruktorki fitnesa privalio u stan i što ga ona kako kaže izdržava jer se poznaju 14 godina. Dok štede za zajedničku nekretninu Darko i Kaća zajedno žive u njenom stanu u Novom sadu. U međuvremenu na tviteru su počeli da se šale na njegov račun komentarima „Darko Lazić se nije ženio 6 meseci“ ili „Darko Lazić se toliko puta ženio a neko nijednom“.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta razveli su se pre pet godina, a njihovo venčanje intrigira do dan danas. Krajem jula 2016. godine venčali su se u opštini Voždovac i tako na najlepši način krunisali ljubav koju su mesecima uspešno skrivali od medija. Glasine da među njima postoji neka tajna veza koje su počele da kruže još 2015. godine, poznati muzičari pravdali su rečima da ih veže profesionalna saradnja. Uprkos svemu javnost je ostala zatečena kada je objavljena fotografija mladenaca koja je nastala na stepenicama ispred opštine. Za pevačicino venčanje nisu znali ni njena mama ni brat, već samo kumovi i nekoliko prijatelja. Zanimljivo je da su Ana i Rasta pravo sa venčanja otišli na hrvatsko primorje, ali ne na medeni mesec već na zakazane nastupe.

Pavačica Indira Indi Aradinović je iznenadila javnost, kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svog venčanja. Naime ona je izgovorila sudbonosno da svom izabraniku a kako se spekulisalo da li je u pitanju njen verenik iz Danske sa kojim je raskidala veridbu, ona je konačno to i potvrdila.

Vanja Mijatović i njen izabranik Aleksandar pre dva meseca u Beogradu su organizovali gala svadbu ali tada nisu stali ni pred sveštenika ni pred matičara. kako je pevačica objasnila oni su tom prilikom želeli da organizuju žurku za prijatelje i porodicu, dok su čin venčanja priželjkivali da obave u intimnom krugu. Njih dvoje su se posle svadbene žurke, tajno venčali u pravoslavnoj crkvi u Dubaiju samo u prisustvu kumova i nekoliko najbližih prijatelja. Ovim činom ušli su u istoriju kao prvi Srpski par koji se venčao u Dubaiju.

Međutim, ima i onih koji su se razvodili više puta, a na prvom mestu se našla Maja Odžaklijevska koja je imala 12 brakova. Naime pevačica se povukla sa javne scene ali ponekad gostuje u emisijama, tako je u jednoj otvorila dušu i ispričala kako je ostavljala muškarce u svom životu. Imala je dvanaest takozvanih brakova, kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje joj se ne dopada, trpala je sve stvari u kese za đubre i govorila stvari su ti ispred. Njena majka joj je uvek govorila, jedan se otego drugi se protego.

Autor: B.Stuparušić/Ž.Krstić