„Tada sam se kockao i igrao rulet“ Veljko Ražnatović otkrio u kom trenutku je promenio život iz korena: „Na vreme sam sve video“

Veljko Raznatovic 1 768x774 1 e1715937391447

Veljko i Bogdana Ražnatović pre nekoliko godina preselili su se u njen rodni Titel, kako bi sa decom izbegli gradsku gužvu, a sada je istakao da mu Beograd ne prija.

Uverio sam se na vreme da Beograd ne pruža pravi put. U Beogradu je sve pogrešno, sve što može da te sačeka, ako pobediš, to će doći na naplatu na jedan ili drugi način. Mala bara puna krokodila, što bi se reklo – priznao je bokser.

veljko raznatovic portal

On je dodao i da ne voli noćne klubove, ali da uživa u dobroj muzici i da voli da daje bakšiš:

-Imam celu listu pesama za naručivanje. Ne znam ni sam koliko sam para potrošio na muziku, ali mogu da kažem da sam kao klinac bio degenerik. Tada sam se i kockao i igrao rulet. Dobijao sam, ali sam i gubio. Na vreme sam video sve što Beograd pruža.

Veljko smatra da bi bio mnogo poznatiji u sportu da nije sin muzičke dive Svetlane Cece Ražnatović.

-Mislim da bih bio priznatiji kao bokser da nisam sin poznatih roditelja. Svi se čude kako se jedan Veljko Ražnatović odlučio za taj „pseći“ život. Ovo je kerovski život, pitbulovski… Ljudi misle: „Ako si Cecin sin, moraš da budeš pič***ina“, ali odavno sam to prevazišao – rekao je on u „Laganom podkastu“.

ceca duet

(Blic)

BONUS VIDEO: Ceca rasplakala kolege iz žirija

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram / ac3isb4ck / Z.K Munja,
Autor: K.Marković