Veliko slavlje u porodici Zorice Brunclik, zvanice pristižu, a pevačica u neobičnoj kombinaciji blista od sreće (FOTO)

IMG 4317

Danas je u Beogradu upriličeno slavlje povodom krštenja unuke Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Preslatka devojčica ćerke je Zlate i nekadašnjeg učesnika „Zvezda Granda“, pevača Miloša Vujanovića, a ponosni baka i deda blistaju od sreće.

IMG 4316

Veselje je organizovano samo za najbliže članove porodice i prijatelje, a za ovu posebnu priliku Zorica i Kemiš kao i roditelji devojčice pobrinuli su se da sve bude perfektno, od dekoracije, posluženja, pa sve do stajlinga članova porodice.

IMG 4315

Za ovu svečanost pevačica je ponela neobično odelo sa animal printom uz tirkizne detalje i salonke u istoj nijansi, dok je Kemiš izabrao proverenu kombinaciju kada su muškarci u pitanju. Kompozitor se na krštenju pojavio u elegantnom, crnom odelu.

Ponosni tata za ovu priliku izabrao je klasičnu svečanu varijantu – teget odelo i plavu košulju, a mama je u roze odelu izgledala poput holivudske dive.

IMG 4317

Baba i deda su bili toliko uzbuđeni da nisu oka sklopili noćas. Došli smo u jednu proverenu kuću, očekujemo da to bude kako treba. Ja sam najviše plakala, toliko sam bila uzbuđena. Očekujemo još jednu prinovu za dva-tri meseca, repertoar smo utvrdili. Tašta ne pije, to je bolje po sve – izjavila je Zorica, koja nije krila koliko je srećna.

Dekoracija u svečanoj sali, takođe je oduševila sve prisutne. Sve je bilo u zlatnim i puder rozim nijansama, sa belim cvećem na stolovima.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.