Veliko slavlje u domu Slađane Mandić: Čestitke samo pljušte (FOTO)

6b1fd3d2847233f5577af014153a171720e78167

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Slađana Mandić podelila je na društvenim mrežama radosne vesti, a čestitke su se samo nizale.

Naime, njen stariji sin Kan je proslavio rođendan, a ponosni roditelji su se potrudili da prvencu ispune svaku želju.

ce90dc919dccc8f5fc6db42a3599c03c1ab1f935

Rođendansko slavlje upriličeno je u jednoj igraonici u kojoj su se okupili drugari malog Kana. Dekoracija je inspirisana fudbalom, pa je tako rođendanska torta napravljena u obliku lopte i kopačke.

Pevačica je uz nekoliko porodičnih fotografija napisala i emotivan opis koji je posvetila svom sinu, a ispod objave su se nizale čestitke porodice, prijatelja i kolega.

-Divan dan našem prvencu – napisala je ona.

Podsetimo, Slađanu su tokom takmičenja zbog izgleda i načina pevanja poredili sa Lepom Brenom, a pevačica je jednom prilikom za Grand otkrila u kakvim je odnosima sa najvećom zvezdom sa ovih prostora.

– To je meni u početku bilo malo čudno, pa malo i neprijatno, ali sad je to kompliment s obzirom da mi dolazimo sa istog podneblja, obe smo plave, visoke… To je zaista kompliment i onaj ko doživi njenu klarijeru bog ga je pogledao, danas je malo tako uspešnih karijera, tako da mogu samo da učim od nje i zaista sam puno i naučila – rekla je ona i dodala:

Kad god sam imala priliku da budem sa njom samo mi je najlepše savete davala i to se trudim da koristim u svojoj karijeri i hvala joj na tome, neki dobar temelj mi je dala.

Foto: Instagram,
Autor: A.Milinković