Login/Registracija

VADI KEŠ, KEŠ: Ko je kralj bakšiša na estradi? (VIDEO)

Dobro je poznato da estradne zvezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, posebno na svadbama, krštenjima, proslavama punoletstva. Neki od njih za noć zarade i po nekoliko desetina hiljada evra, a neki ne mogu ni da izbroje bakšiš koji dobiju na svirci.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da pevači često na privatnim veseljima izvode i neverovatne performanse kako bi oduševili domaćina i goste i uzeli „šuške“. A, da li ste znali ko je kralj u tome?


Pevač Darko Lazić je već neko vreme prvi na listi kraljeva bakšiša. Kako je jednom prilikom otkrio, za jednu tezgu u Beču, zaradio je 50.000 evra za veče, i to bez deljenja sa ostalim muzičarima.

Pre nekoliko godina na Jutjubu se pojavio video snimak sa jedne proslave u Nemačkoj, na kojoj je pevač Ljuba Aličić uzeo bakšiš od 25.000 evra i to za samo nekoliko minuta. 


Radiša Trajković Đani poznat je kao neko ko podiže atmosferu do usijanja, a posebnu motivaciju za to ima naročito u dijaspori, gde dobija najveći bakšiš. Kako se spekulisalo, Đani je za otpevanu pesmu „Najjači“ za pet minuta dobio čak 15.000 erva.

Šerif Konjević takođe je proglašen za jednog od estradnog kralja bakšiša. Naime, kako se pričalo, on je na jednoj svadbi zaradio 30.000 evra. U prilog tome ide i video na kojem se vidi kako je pevač okićen evrima. Gosti su mu novčanice stavljali oko glave i oko pojasa, pa je tako Konjević bio pretrpan novčanicama, da ni sam nije znao koliko para ima oko sebe.


Pevačica Aleksandra Mladenović je prošle godine nastupala na jednoj rođedanskoj žurki, gde je prema pisanju domaćih medija, uzela bakšiš od 5.000 evra.

Zlata Petrović se obogatila kada je pevala u Beču na dočeku 2014. godine. Ona je, pored odličnog honorara, uzela i sjajan bakšiš. Za samo tri pesme Zlata je dobila čak 4.500 evra.

Dara Bubamara je najviše bakšiša dobila na jednoj svadbi kada su joj novac stavljali čak i u grudi, a dobila je i zlatni dukat. Pevačica je zaradila čak 4.000 evra, a uzela je i honorar od 15.000 evra ako je istina ono sto se nakon toga pislao u medijima

Pevačica Snežana Jovanović Šikica, najpoznatija je po hitu „Ala bi se šikicala“ zarad bakšiša je jednom prilikom otkrila da je pevala i na drvetu i na kamionu, a od pesme po kojoj je dobila nadimak je sagradila čak tri kuće.

Ali, to nije sve! Tu si i mlade nade poput Tee Tairović, Tijane Milentijević i dr. Pogledajte ko se sve našao na listi kraljeva bakšiša, verujemo da ćete se za neke i iznenaditi. 

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić/Grand news