Login/Registracija

USPOMENA ZLATA VREDNA: Ovako su pevali Džej i njegova ćerka pre 20 godina

Pre skoro dve godine čitavu javnost potresla je vest o smrti jedne od najvećih legenda narodne muzike Džeja Ramadanovskog.

Njegov lik i pesme žive i dalje u sećanjima njegovih najbližih, a najlepše uspomene u svom srcu čuva ćerka pokojnog pevača Marija Ramadanonvski koja je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila jednu od najdražih.

Naime, reč je o videu iz davne 2001. godine kada je kao mala devojčica stala na scenu sa svojim ocem dok je izvodio vanrevemsnki hit „99 žena“.

Sa veliki osmehom na licu i sva ponosna igrala je gledajući u svog uzora kome je nedavno posvetila numeru „Od kad nisi ti kraj mene“.

Od samog početka Džejeve karijere publika ga je upoznala kao neverovatno šarmantnog veseljaka koji je plenio pozitivom energijom gde god da se pojavi zbog čega su ga kolege i prijatelji obožavali, međutim malo ko zna kakav je bio privatno.

– Generalno je uvek bio isti, obično su javne ličnosti u javnosti jedno, a privatno drugo, kod njega to nije postojalo. Bio je isti na sceni, u kafiću, u diskoteci, uvek je bilo zezanje, smeh, igranje, lupanje. Prosto takav je čovek bio, satkan od te energije. Kao otac je bio jako brižan, mada je bio strog u smislu da je morala da se zna neka granica- otkrila je pevačeva ćerka.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović