Login/Registracija

Uroš Živković usred emisije odbranio Aleksandru Mladenović: „Dovoljno je varnica!“

Nedavno su mediji brujali o izjavama Aleksandre Mladenović koja je navodno iskritikovala Jelenu Karleušu, te je voditelj Siniša Medić pitao da li je to istina sa namerom da konačno odgonetne misteriju.

-Jelena Karleuša je sebična, a Dara je gospođetina. Da li si to izjavila?- pitao je voditelj, a potom je usledila neočekivana reakcija Uroša Živkovića.

-Govorila je samo za Daru da je gospođetina!- dobacio je Uroš, što je izazvalo smeh, ali i aplauz u studiju.

-Kako je brani on, ne dozvoljava bivši da se naudi (smeh)- našalio se Medić.

Međutim Uroš se ubrzo opravdao i objasnio da to radi da ne bi došlo do novog estradnog rata i varnica među koleginicama.

-Ne, nego je dovoljno varnica na estradi!- objasnio je pevač.

Ipak, Aleksandra je rešila da progovori o navodima da je uvredila Karleušu u rešila da zauvek stavi tačku na tu priču.

-Govorila sam generalno o ljudima koji su sebičn,i nisam nikoga imenovala, ali stojim iza toga da je Dara gospođetina. Skoro smo se ispričale, bile smo zajedno u emisiji i mislim da je ona jedna lavčina i drugarčina, a to što su ubacili Karleušu ne bih koemntarisala- istakla je Aleksandra.

Podsetimo, uprkos tome što je prošlo nekoliko godina od kako su Aleksandra Mladeović i Uroš Živković stavili tačku na svoj ljubavni odnos, o njihovoj romansi se i dalje priča te su kolege u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ nedavno progovorile o svojoj vezi.

-To je pročitana knjiga jedno 700 puta. Mi smo bili jako mladi, to je za mene bila prva dečija ljubav, ja sam tada imao 17 godina – rekao je Uroš, a Aleksandra se nadovezala:

-Uroš je bio mlad i neiskusan, ja sam malo starija od njega, što je manje važno, svakako smo tad oboje bili jako mladi. Najbitnije je da smo ostali u super odnosima, zapravo u onim kako smo i počeli, jer mi smo pre veze bili dobri prijatelji, baš smo se družili.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović