Login/Registracija

UHAPŠENI MENADŽER PLANIRAO DA NAUDI PEVAČICI: Izneti šok detalji: „Hteli su da joj bace kiselinu u lice“

Admir Arnautović Šmrk, koji je uhapšen prošle godine u akciji „Bumerang“ zbog organizovanog kriminala, pranja novca i drugih krivičnih dela, planirao je da teško fizički povredi pevačicu Senidu tako što bi je ranio, prebio ili joj bacio kiselinu u lice. Ovi detalji nalaze se u izveštaju MUP kantona Sarajevo koji je prosleđen tužilaštvu Bosne i Hercegovine u sklopu istrage protiv Arnautovića.

Šmrk je javnosti poznat kao menadžer repera Džale Brata i Bube Korelija i još nekih muzičkih zvezda iz regiona, a i dalje se nalazi u pritvoru i čeka podizanje optužnice. On je uhapšen 20. septembra 2022. nakon što ga je razotkrila aplikacija Skaj. Akciju je sproveo MUP kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva BiH. Kako se navodi u izveštaju, Šmrk i ekipa su sve planirali preko aplikacije Skaj i putem nje podstrekivali njima poznate osobe da izvrše fizički napad na pevačicu Senidu. Napad je planiran tokom njenog boravka u Sarajevu ili na nekim drugim lokacijama koje bi bile pogodne za to. Oni su, navodi se u policijskom izveštaju, nameravali da je „prebiju, rane ili pospu kiselinom po licu“.

Svesni su bili da će joj na takav način naneti teške telesne povrede ili joj teško narušiti zdravlje – stoji u izveštaju MUP. Pojašnjeno je kako bi Šmrkova grupa tako počinila krivična dela nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda, prema krivičnom zakonu BiH. U sklopu policijske akcije hapšenja Šmrka službenici MUP KS izvršili su pretres nekoliko lokacija. Tom prilikom zaplenili su dokumente, dva motocikla, određeni broj luksuznih motornih vozila.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č./ Kurir