Udovica Marinka Rokvića pokazala zanosno telo na pragu sedme decenije, a zbog uskog struka izazvala lavinu komplimenata (FOTO)

118530075 228090158634589 2201878057555078786 n

Udovica Marinka Rokvića, Slavica Rokvić teško je podnela gubitak voljenog supruga, međutim uz njene sinove i unuke naučila je da živi sa tim i svoje srce ispuni radošću koji joj oni svakodnevno daju.

Slavica je oduvek važila za lepu ženu koja svojim brojnim talentima i inspirativnim objavama na društvenim mrežama nikog ne ostavlja ravnodušnim, a njen „Instagram“ nalog veoma je praćen upravo iz razloga što se tamo mogu naći saveti zlata vredni.

Uglavnom se u istima pronalaze pripadnice nežnijeg pola kojima je prirodni izgled Slavice Rokvić takođe tema interesantna za komentarisanje, pa često nailazimo i na njene bjuti trikove kojima uspeva da održi mladolikost i svežinu.

Da je takođe i u odličnoj formi i da se može pohvaliti besprekornom linijom saznali smo putem njenog Instagrama gde je objavila fotku sa plaže pre izvesnog vremena.

lll

Leđima okrenuta objektivu pozirala je u atraktivnom kupaćem kostimu na pruge i ostavila mnoge bez daha posebno jer su retke prilike da je vidimo u ovakvom izdanju.

ko

Zategnuto telo i savršen struk prvo je što zapada za oko na ovoj fotki, te ne treba da čudi što je izazvala ogromnu pažnju i što je izgled Slavice Rokvić tema o kojoj se polemiše na društvenim mrežama.

Komplimenti su bili neizostavni jer očito je da ova dama i te kako vodi računa o sebi, te izgleda sjajno bez bilo kakvih filtera i fotošopa.

BONUS VIDEO- Neobični hobiji poznatih:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.