Login/Registracija

U poseti Saši Matiću u Perastu: „Imam razloga da budem SREĆAN“ (VIDEO)

Za Sašu Matića ovo leto bilo veoma uspešno, budući da je svakodnevno punio klubove i diskoteke širom regiona, a ekipa Grand online portala imala je ekskluzivnu priliku da ga poseti u Perastu, gde godinama poseduje luksuznu nekretninu. 


U ušuškanom, kamenom ambijentu drnevne sobe pevača smo zatekli u društvu najdražih, supruge Anđe i ćerkica Tare i Aleksandre, što su zaista retki trenuci, budući da tokom leta uvek radi. Kako kaže, i sam se nadao da će ovakvih momenata biti više, ali kad sumira utiske od ovog leta, ne može da se požali. 

– Bilo je malo manje odmora nego što bih ja hteo i što sam mislio da će biti (smeh). Ali dobro, sviralo se dosta ova dva meseca širom Crne Gore, Bosne i Makedonije. Pripremaju se neke lepe stvari, američka turneja posle pet godina, pa onda dva koncerta u Zagrebu, pa u Splitu. Svašta će se nešto lepo dešavati, tako da imam mnogo razloga da budem i srećan i zadovoljan – otkrio je Matić i istakao da zbog turneje u Americi, gde ima veliki krug prijatelja, čak ni dok odmara no može da se odbrani od telefonskih poziva. A za sve su krivi upravo drugari koji nikako ne mogu da dođu do pevača. 


– Kako sam sad ovih dana na odmoru i ne palim srpske telefone, čim uključim vidim dosta poziva upravo od njih. Verovatno su čuli da dolazim u Ameriku, pa hoće da organizuju neki doček i provod za mene, ali videću koliko ću imati vremena. Svakako se radujem toj turneji i jedva čekam da se družimo – s osmehom kaže Saša i dodaje da je nestrpljiv da posle sedam godina krene put Amerike. 


Svako ko je bio na njegovom nastupu zna koliko dobru atmosferu pravi, a ovog leta promenio je repertoar i u njega uvrstio po malo zaboravljene hitove svojih kolega, što je za publiku bilo veliko iznenađenje i oduševljenje. Kako kaže, to je kod njega uobičajeno na nastupima. 

– Ja imam neki svoj repertoar od sat i po mojih pesama, a posle kako mi dođe ili kako se namesti, pa sviramo svašta. Ovog leta smo se setili dragih ljudi koji više nisu među nama, a publika je sjajno pevala i reagovala na taj splet pesama koji sam pevao. Svuda je bila dobra atmosfera, jednostavno prezadovoljan sam ovim letom, jedino ću morati kad se vratim iz Amerike da se posvetim sebi i da imam bar malo odmora, a to ću videti gde ću – iskren je pevač koji nakon američke turneje očekuje još jednu veliku i to posle četiri godine.

O čemu se radi i šta nam je sve otkrio Saša pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić