Muzičari opkolili kuću Goce Božinovske, Vanesa i Zlata glavni krivci: „To je trenutak koji ne može da se isplanira“

0A0A9695 ok

Dugogodišnje prijateljstvo Vanese Šokčić i Zlate Petrović obeleženo je brojnim anegdotama i nezaboravnim situacijama koje rado prepričavaju, a jedan događaj iz doma njihove koleginice Goce Božinovske nikada neće zaboraviti.

-Goca nas je jednom pozvala kod nje kući, bilo je tipa 39 stepeni napolju, topio se asvalt, a ona nas zvala da se malo kupamo u bazenu. Odemo mi, sunčale se, pile kafu i kao ajde da popijemo nešto, a nismo pre toga ništa jele. Ali kao nema veze, samo aperitiv i u jednom trenutku ajde da zovemo da poručimo nešto da jedemo pa ćemo da nastavimo- počela je priču Vanesa, dok drugi nisu ni slutili kako se zabava tri koleginice pretvorila u pravu feštu.

-Stigla nam klopa, mi ručale i kažemo što ne bismo zvale muziku. Stao je žuti kombi, jao kad su krenuli da izlaze muzičari, a mi im kažemo da se postave pored bazena. Mi u kupaćem kostimu, ma kakvo oblačenje i popodne oko sedam smo zvali da nam donesu pare. U dva posle ponoći smo svi igrali kolo oko bazena- kroz smeh je ispričala pevačica.

VANESA SOKCIC ZGS SNIMANJE 06032023 FOTO MUNJA 60 ok

Vanesa i Zlata su svojom pričom potvrdile da se najbolje stvari u životu dešavaju potpuno neplanirano, ali i da ih duh mladosti i želje za dobrom zabavom nikada nije napustio.

-To je trenutak koji ne može da se isplanira. Kad kažu idem negde za Novu godinu, pa ti propadne, ma kad ne planiraš je najbolje!- dobacila je Zlata.

ZLATA PETROVIC ZGS SNIMANJE 06032023 FOTO MUNJA 13 ok 2

Podsetimo, pevačica Zlata Petrović iza sebe ima dva braka sa Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom sa kojima je ostala u sjajnim odnosima što je uvek fasciniralo javnost, a nedavno je ekskluzivno za Grand priznala da li bi ponovo stala na ludi kamen.

– Ja nikad ne kažem nikad za bilo šta, ali brak kao brak, lepa je to institucija kada sam ja to dva puta uradila, dobila svoju decu i unučiće… E sad da li će to biti brak ili neka veza ne znam, ali želela bih kao i sve žene na ovom svetu da imam neku ljubav– 

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović