U dvadesetim godinama NIJE BILA RIBA, a zato sada PUCA! Kaya objasnila šta je bio problem

Pevačica Kaya Ostojić je na početku karijere kuburila sa kilogramima, dok danas sa svih strana dobija komplimente da nikad bolje nije izgledala.

95fd69164e6037320f4cd97967229cdd8441c5ff

Više puta smo imali prilike da se uverimo u to da je pevačica prilično disciplinovana kada je reč o pravilnoj ishrani i treninzima, a sada, Kaya objašnjava kako je od bucmaste dvadesetogodišnjakinje postala “riba“- Kad vidim sebe sada u svojim kasnim tridesetim, ne mogu a da se ne prisetim kako sam u svojim ranim dvadesetim a i pre, bila totalno nesvesna i sebe i onog sta unosim u svoje telo. I nekako imam potrebu da vam porucim ovom prillikom da ako vec niste, krenite da se bavite sportom ODMAH, jer ce vam vase telo biti jako zahvalno! Odmah uz to, OSVESTITE stvari koje unosite u svoj organizam. Ne jedite nocu, jedite zdravo, ukoliko imate tzv “emotivna prejedanja” kao sto sam ih ja imala, ODMAH se javite endokrinologu i iskontrolisite insulin, hormone i krvnu sliku generalno, prevencija je pola zdravlja– poručila je Kaya na svom Instagram profilu.

Uz to, pevačica je dodala da ne smatra da se u životu treba odreći svega ali je važno ograničiti se količinski i birati kad ćemo šta jesti-  Eto, imala sam potrebu da vam kazem da, sve u svemu, moze se biti top riba i u dvadesetim. Nikad nije kasno da se bavite sobom- poentirala je ona.

……


POGLEDAJTE I:

Kaja umalo da postane Đogani, Đole u poslednjem trenutku prelomio: „U kolima sam odlučio, uplašila se“

Kaya ISKRENO o svojoj transformaciji i borbi sa negativnim komentarima: „Kažu da sam premršava!“

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac