Login/Registracija

Tri decenije na muzičkoj sceni: “Osvajači“ najavili SPEKTAKL

Članovi kragujevačkog benda “Osvajači“ najavili SU veliki koncert u Mts Dvorani zakazan za 19.oktobar, kojim će obeležiti 30 godina postojanja i rada benda.

Hard rok sastav poznat po čuvenim hitovima “S kim čekaš dan“, “Maska“, “Pronađi me“, “Možda nebo zna“, “Nikad više s tobom“, “Krv i led“, najavili su da će ove hitove izvesti i na koncertu, a kako kažu publika i dan danas zaplače uz neku od njihovih čuvenih balada.

– Na koncertima nam obično traže balade, ali ima i onih koji uživaju uz naše dinamične hitove. U Mts Dvorani ćemo svirati sve, a imaćemo i specijalne goste: Kikija Lesendrića iz Pilota, Zorana Milanovića iz Smak-a, a gost će biti i Zele Lipovača iz Divljih jagoda, koji su nedavno na moj tekst uradili muziku za pesmu „Vanila i znoj. Bila je to odlična saradnja, a i ja ću biti gost na njihovom koncertu 08. oktobra kod vas u Dvorani- poručio je Čipi za domaće medije.

Podsetimo, bend su 90-ih osnovali Čipi, gitarista Dragan Urošević, Nebojša Jakovljević, bas gitara Saša Popović i bubnjar Miša Raca.

Na svoja prva dva albuma, Krv i led (objavljenom 1990. godine) i Sam (objavljenom 1995. godine), predstavili su se glam metal zvukom, a najveći uspeh su doživele njihove balade Možda nebo zna i S kim čekaš dan.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac