Tragedija obeležila detinjstvo Emine Jahović: „Plače mi se kada pričam o njemu“

emina jahovic 8

Emina Jahović u detinjstvu je prošla najteži trenutak kada je premiuo njen otac Nusret za koga je bila jako vezana.

Otac pevačice bio je cenjen kardiolog, a umro je dok je pevačica bila mala od posledica infarkta.

– Ja sam jetim… To je na turskom kad je dete siroče, kad ostane bez oca ili majke u nekim ranim godinama. Meni se otac mnogo rano preselio, bila sam devojčica… Sećam se oca – počela je bolnu ispovest jednom prilikom Emina.

On je prvi infarkt, sećam se, imao kada smo on i ja bili sami u kući. To je bila jedna strašna trauma za mene kao dete. Znam da mi je sve vreme bio na rukama kad je pao, ja sam samo govorila da se budi… To je bilo strašno teško za mene. Smrt roditelja kad je dete malo izazove jako veliku traumu. Dete nije svesno trenutka boli. Kad si stariji, to bude bol, ali prođe, prihvati se. Kad si dete, to ti ostane za ceo život. To mnogo utiče na tvoje izbore, na tvoj karakter, na tvoje strahove – istakla je pevačica tada.

Emina Jahovic 2

Moj otac je bio moja najveća ljubav. Nema dana da ga se ne setim. Mnogo, mnogo mi nedostaje. Pre neki dan sam bila na nekoj svadbi, videla sam mladu, to je jedna moja rođaka koja prelepo izgleda, kako na podijumu igra sa ocem. Rekla sam: “ Bože dragi, ovako nešto nikad nisam doživela, ovako nešto postoji“. Kao da sam taj deo života izbrisala nekako. Uvek mi se plače kad pričam o njemu, ali neću da plačem jer sam sve više svesna da je samo fizičko telo ono što odlazi. On je tu, duše putuju -zaključila je pevačica za Face Tv.

(Blic)

BONUS VIDEO- Dara Bubamara kao Saša Popović:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.