Login/Registracija

TOTALNI HAOS Pevačici EKSPLODIRALA pegla: „Toliko stvari mi se izdešavalo..“

Pevačica Marija Mikić nedavno se ostvarila u ulozi majke u kojoj uprkos neprospavanim noćima izuzetno uživa. Kako zbog bebe većinu vremena provodi kod kuće, Marija traži način da vreme dok naslednica spava iskoristi za sebe i sređivanje kuće, a nije ni sanjala da će joj sve to biti zabavno.

– Da mi je neko pričao da život u kući može da bude ovoliko zanimljiv, da mi se izdešava ovoliko stvari od jutros. Prvo mi je crkla pegla, bukvalno eksplodirala pa sada moram da kupim novu- požalila se pratiocima na Instagramu.

Iako joj je suprug ogromna podrška u odgajanju male Đurđe, zbog poslovnih obaveza je često odsutan te Mikićevoj fali malo priče zbog čega je još aktivnija na društvenim mrežama.

– Sledeća stvar o kojoj trenutno razmišljam je da su nastupi već počeli da se zakazuju, ali ću vam tek pričati o svemu tome i najaviti na vreme. Zato treba da se skine kilaža! Moram da budem ne raketa do leta, pošto je leto uveliko u toku, ali do nastupa (smeh), tako da počinjem sa zdravom ishranom. Drugo za anstupe treba biti sređen. Takav je posao, a shvatila sam da neću imati više toliko vremena da idem kod frizera pa ću morati sama da se srešđujem. Što bi Lepa Brena rekla sve to to šoubiznis- našalila se Marija.

Mnogi joj skidaju kapu zbog toga što je veliki radoholik i što joj ništa ne pada teško, počev od kućnih poslova do karijere koju je izgradila vrednim radom i dobrim pesmama.

– Publika me se uželela, nedostaje mi posao. Mislim da ću skrenuti (smeh). Vratiću se brže nego što je planirano. Tu su tata, tetka, bake, tako da ima ko i da mi pomogne- rekla je sao dve nedelje nakon porođaja.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović