Login/Registracija

TONY CETINSKI BROJI DANE DO KONCERTA NA TAŠMAJDANU…

Voleli ste ‘Muppete’?Onda će te obožavati Tonyja Cetinskog u novoj ulozi. Otkačene lutke u kojima su uživale, ali i odrastale mnoge generacije, poslužile su kao inspiracija za novu muzičku priču koju jednostavno morate voleti.


‘Muppet’ Tony, kao savršena kopija originala, gde pratimo njegove čudne i neobuzdane dogodovštine iz noćnog provoda, u kojem mu se nije pridružila devojka.

Razočaran i nesretan, zbog propalog dogovora, prepustio se provodu u društvu prijatelja.

Kako je sve skupa završilo, otkrit će te, pogledate li video spot za novu pesmu Tonyja Cetinskog ‘Svaka tvoja laž’,

Celi scenarijo, ove otkačene priče, osmislio je sam Tony, a sve je u delo proveo redatelj, Paolo Gentilini, koji je zaslužan i za njegove odlične spotove ‘General bez činova’ i ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’.

‘Hvala cijelom mom kreativnom timu i diskografu koji se trude ispuniti sve moje želje kao i sprovesti ih u dijela. Napokon imam svog dvojnika, u obliku lutke pa ne moram biti u svakom spotu osobno. Najveće hvala svima i na ljudskosti, kao i publici koja me podigne kad je teško. Volim vas. Vidimo se na turneji!’, poručio je Tony.

Ovoga puta imamo prilike videti nešto drugačije video izdanje, koje nam donosi ciela kreativna ekipa, predvođena Tonyjem.

Sudeći po svemu, ponovno su pronašli savršenu formulu za uspeh, a lik Tonyja Cetinskog, ovoga puta pretvoren u lutku, jednostavno će vam se ‘uvući pod kožu’.


Nova pesma ‘Svaka tvoja laž’, dolazi sa izuzetnog, najprodavanijeg i nagrađivanog aktualnog albuma ‘Kao u snu’, kojim je ponovno potvrdio status najtraženijeg regionalnog pevača. Sve to, uz hitove iz prebogate karijere, Tony je na svoj savršeni način, pretvorio u najveću regionalnu koncertnu turneju #samoljubav, koja ruši rekorde.

Subota, 22.06. rezerviran je za novu ‘postaju’ spomenute turneje, Tašmajdan u Beogradu. Publika, kao i bend, ali i sam Tony, jedva čekaju trenutak kada će stati na pozornicu i krenuti kroz još jedno nezaboravno muzičko putovanje. 

Foto: Paolo Gentilini,
Autor: Grand online