Login/Registracija

TO, MAJSTORE! Veliki povratak ZVEZDE GRANDA svi jedva dočekali (VIDEO)

Pre deset godina, Denis Ibrahimović je prvi put kročio na veliku scenu muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, gde je sve i počelo. U finalu ovog takmičenja našao se odmah 2013. godine, rame uz rame sa Amarom Giletom Jašaraspahićem i Aleksandrom Prijović, sa kojom je u istom trenutku tada napustio šou.


Njega je ovakav uspeh samo podstakao da na sebi radi još više, pa je odlučio da se prijavi ponovo i da se te 2016. godine bori za titulu u čemu je i uspeo, jer se lavovski borio. Iz duela u duel odlično se pokazao, a žiri se našao u „nebranom grožđu“, s obzirom na to da su i njegovu suparnici odlični pevači, koji i te kako znaju ovaj posao.


Momak čiji je glas na prvu osvojio srca publike nakon dve objavljene pesme, povukao se sa medijske scene, a sada je odlučio da se vrati u punom sjaju i to pesmom čuvenog Bože Nikolića pod nazivom „Ublaži nemir moj“.

– Želeo sam da se svi utisci slegnu i da sve dođe na svoje. Odlučio sam da je u ovom trenutku najbolje da se vratim tako što ću jednu od svojih omiljenih pesmama otpevati u svom maniru i time joj dati poseban pečat. Ovo je samo početak, tako da uskoro očekujte i novu pesmu – istakao je Denis za Grand Online.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić