„To joj nikada neću oprostiti!“, Peđa Jovanović iskreno o odnosu sa Anom Kokić

PEDJA JOVANOVIC NNK SNIMANJE 12102022 FOTO ELENA 24 ok

Popularni pevač Peđa Jovanović koji je s bratom Nenadom početkom dvehiljaditih nastupao kao grupa „Blizanci“, prisetio se dana kad su došli u Beograd i započeli karijeru.

Kažu da je estrada mala bara puna krokodila, međutim pevač je imao sreću da već na samom poečtku sarađuje sa Anom Kokić koje je njemu i bratu bila neizmerna podrška.

– Jedno vreme smo samo s Anom Kokić nastupali u klubu „Bombo“, sećam se da mi je jednom prilikom prosula piće na klavijaturu, to joj nikada neću oprostiti – rekao je za Nova.rs, a potom otkrio zbog čega se Ana izdvaja od mnogih pevačica sa estrade.

– Uvek je imala stav, niko nije mogao da dođe i kaže: „E, hajde dođi ovde u separe“, ona i danas ima taj stav. Ali ima koleginica koje idu za sto da uzimaju bakšiš. Neko bude pijan, pa hoće da mu pevačice sednu u krilo, to je sve do koleginice kako se postavi prema gostima!

ipiccy image 18 4

Inače, Peđa i Nenad tokom svojih početaka delili su binu sa Anom Kokić koja u to vreme još uvek nije bila afirmisana pevačica.

Najčešći gosti bili su u jednom od najpopularnijih klubova „Bombo“ koju je u to vreme držao Džej Ramadanovski.

– U pomenutom klubu nije mogao da se nađe svako, tamo je dolazila samo estrada i ljudi iz podzemlja – prisetio se Jovanović.

BONUS VIDEO: Žika Jakšić stavio Peđu Jovanovića pred teške muke

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović