Tijana Milentijević se rasplakala u emisiji (VIDEO)

Pevačica Tijana Milentijević se podsetila svoje audicije u najgledanijem muzičkom takmičenju i rasplakala se usred emisije „Zvezde Granda Specijal“.

Pevačica je tokom gostovanja u Grandovoj emisiji imala priliku da ponovo odgleda svoju audiciju iz „Zvezda Granda“, kada je sa samo 14 godina pevala pesmu „Moja zakletvo“ od Zorice Brunclik, nakon čega se potpuno slomila.

Skroz mi je drugačiji glas, oči su mi sad pune suza– rekla je Tijana sa knedlom ugrlu i u neverici dodala:

-Gospode Bože!

tijana milentijevic se rasplakala 1
Tijana Milentijević se rasplakala

-Vidi se da je emotivna i zaljubljena– konstatovala je voditeljka Vesna Milanović, a Tijana objasnila zbog čega ju je ovaj snimak dirnuo.

-Podsetilo me je na baku i deku koji su tad bili živi. Oni su bili najveći inicijatori da se ja prijavim za „Zvezde Granda“, pa mi je ovo sad bilo malo emotivno. Nekako me je vratilo -rekla je kroz suze Tijana.

tijana m se rasplakala u emisiji
Tijana Milentijević se rasplakala u emisiji „Zvezde Granda Specijal“

Podsetimo, u prošloj emisiji „Zvezde Granda Specijal“ raspalakao se i Isak Šabanović i na kratko napustio studio.

Isak je uzdahnuo već na pitanje voditelja da li je usled velike popularnosti postao nesrećan, na šta je odgovorio:

-Uh! Nemam pojma. Imao bih godinama da pričam o tome, ali valjda zato što sam ćutao i držao sve u sebi počeo sam da pucam pa sam na kraju završio i kod doktora. Ali… Brzo mi je prošlo to sve.

ISAK SABANOVIC ZGS SNIMANJE 14122023 FOTO MUNJAok 2

Na direktno pitanje da li smatra da je brzo izdegustirao šoubiz odgovorio je sa kndelom u grlu.

-Da. O tome ti pričam. Desilo mi se nešto što se nikome neće destiti za 40 godina. Odmah knedlaNisam ja umeo da se snađem oko svega što mi se izdešavalo. Ne znam zašto mi je teško, ali teško mi je da pričam o tome. Ja sam otišao na pola godine od televizije i svega ovoga– rekao je Šabanović.

ISAK SABANOVIC ZGS SNIMANJE 14122023 FOTO MUNJAok 1 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić