„TIHA VODA BREG RONI“ Pevačica otkrila kako se borila za svoje mesto: „Volela sam dekolte“

Pevačica Milena Plavšić može se pohvaliti dugom i uspešnom karijerom koja traje već godinama unazad, ali njen put nije bio ni malo lak. Ona tvrdi da se za svoje mesto na estradnoj sceni sama izborila i da nikada nije imala pomoć i podršku moćnih ljudi kao neke njene koleginice.

da4e830908095794c50961469cef11e7c590cc7c

– Bilo je teško u svakom slučaju, jer meni niko u životu ni kofer nije mogao da ponese, ja nisam imala nikoga u nekoj produkciji, ni prijatelja, ni brata, ni momka… Moj ni prvi, ni drugi muž se nisu bavili muzikom i sa te strane zaista nisam imala pomoć, ali sam se vodila time ‘tiha voda breg roni’ i uvek sam se obazirala na to da ja moram da pevam prave pesme da ne ostanem samo kao tamo neka lepa pevačica – rekla je Milena u emisiji „Grand magazin“ i dodala: – Uvek sam pevala zahtevne i ozbiljne pesme. 

Svojevremeno je važila za fatalnu ženu za kojom su mnogi muškarci ludeli, a Milena tvrdi da sebe nikada nije doživljavala na taj način.

– Nisam se osećala ni fatalnom, ni zavodnicom… Normalno sam se oblačila. Volela sam dekolte, ali to je bilo pristojno. Ništa nema lepše kad žena lepo peva i ima još dekolte, struk… Lepa Lukić je bila moj uzor, ona je bila lepa u svoje vreme i sada je lepa i Silvana Armenulić. Ja sam učila od tih pravih umetnica, starijih koleginica koje su imale i stas i glas, ako imate stas, a nemate glas, u ono vreme, ništa vam to ne znači, danas je došlo vreme da se više gleda nego što se sluša – ispričala je pevačica.

07f38a246f557a206fa9ffb059a39c384b413aa2

Foto: Printskrin: Grand tv,
Autor: D. Bukovčić