Login/Registracija

Tifa poslao bundu Moniki!

Nekadašnji pevač „Bijelog dugmeta“ Mladen Vojičić Tifa galantan je muškarac koji je odlučio da pošalje na poklon bundu Moniki Beluči!

Ovu informaciju potvrdio je i sam pevač na promociji novog singla „Opraštam“ koji je snimio sa jednom od najpopularnijih mladih pevačica u zemlji Bijanom Marković.

– Zvali su me iz kompanije „Inverno Caldo“ da pitaju da li imaju moju dozvolu da otkriju moj identitet kao kupca bunde ali ja sam rekao da nema potrebe, ja ću sam to reći. Istina je, poslao sam bundu Moniki, i to samo zato da bih joj učinio boravak u Beogradu nezaboravnim. Ona je prava seks bomba i zadovoljstvo mi je ako sam joj izmamio osmeh.

Znam da voli lepa i kvalitetna krzna i zato sam pažljivo birao koji ću joj model pokloniti – rekao je Tifa kome su u izboru i dostavi pomogli zaposleni u radnji popularnog brenda.

– Nikakvu povratnu reakciju od nje ne očekujem. Zamislite da svakoga dana zove i zahvaljuje se na poklonima, a garantovano ih dobija svakodnevno – rekao je Tifa.

Podsećanja radi, paparaco je uslikao dostavljača kako donosi poklon u hotel u kome je odsela italijanska filmska diva, ali niko iz organizacije nije znao identitet čoveka koji je poklon poslao. Potvrda da je bunda baš za Moniku mogla se videti na instagram profilu popularnog brenda na kome je pisalo: Najlepša bunda iz naše nove kolekcije za najlepšu ženu na svetu. Ipak, kada su upitani za identitet pošiljaoca, iz „Inverno Caldo“ objasnili su da ne smeju da to učine bez dozvole.

Foto: Grand online,
Autor: K. Obradović