Login/Registracija

„Teško je, moram da budem jaka“ Mina sa knedlom u grlu prvi put progovorila o gubitku majke

Pevačica Mina Kostić nedavno je izgubila majku, a sada je pred kamerama po prvi put otkrila kako se nosi sa ovim velikim gubitkom.

Jutros sam bila na liturgiji, nadam se da će biti lep dan danas. Jeste težak period. Tog dana sam se spremala za gostovanje, trebalo je da gostujem u “Novog vikend jutru“ kod Jovane Jeremić. Sestra me je zvala, a ja sam rekla da nemam vremena za razgovor, a ona je dodala:“Miki, mama je umrla!“ Ne može kako mi planiramo, nego kako Bog hoće. Žao mi je jer nisma bila pored nje tad, ne bih radila tad. Sestra je tog jutra zatekla majku, izledala je kao da spava, ali našu veliku žalost, nije bilo tako. Jako smo bili vezani za nju, ali nisam smela da plačem jel je bilo teško mojoj braći. Nakon toga, moja sestra se operisala, težak period je iza mene – rekla je Mina.

Pevačica je otkrila i kada je poslednji put videla majku i da li se tada žalila da ima neke zdravstvene probleme.

Jesam, veče pre toga mi se nije javila, možda je spavala. Svakog dana smo bile na vezi. Bila je žena koja je podredila život svojoj deci. Rekla da da bi volela da samo zaspi, tako je i bilo. Plačem svakog dana – rekle je sa velikim bolom i tugom pevačica.

Mina je otkrila da je nakon majčine smrti nastavila naporno da radi, ali da je te situacijne prilično teško podnosila.

Plakala sam i pevala, pitala sam braću da li je to u redu, oni su me podržali. Imala sam dva nastupa nakon toga. Šta da se radi, moram da budem jaka, jer život ide dalje – kazala je Mina u emisiji „Premijera – Vikend – Specijal“.

Podsetimo, pevačicina majka sahranjena je početkom januara na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu po islamskim običajima. Mina nije odrastala u ovoj porodici već ju je usvojila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje.

Foto: Printscreen,
Autor: Pink/I.G.