Login/Registracija

ŽIVELA U NEMAŠTINI, A ONDA JE USVOJILA TETKA POZNATOG REPERA: Mina Kostić zavijena u crno, oprostila se od majke potresnim rečima

Pevačica Mina Kostić je izgubila biološku majku, Zoju Jašari. Ona je tragičnu vest podelila na društvenim mrežama. 

Voljena moja majčice, putuj s anđelima, hvala ti na svemu, volimo te – napisala je Mina uz tužne i emotikone srca, a sve to praćeno emotivnom pesmom Adila Maksuttovića „Moje si nebo“.

Međutim, Minina priča je mnogo drugačija jer je kao petogodišnja devojčica bila usvojena zbog siromaštva njene biološke porodice.

Naime, Minira Jašari, poznatija kao Mina Kostić, do pre desetak godina bila je veoma popularna, sve dok nije odlučila da se povuče iz javnosti i posveti ćerki Anastasiji, koju je 2009. godine dobila u braku sa kolegom Igorom X Kostićem. Tokom godina, o pevačici su kružile razne zanimljive priče, a i ona sama je otvoreno pričala o svom turbulentnom životu.

Još na početku svoje karijere Mina je otkrila da je kao petogodišnja devojčica usvojena i da ju je odgajila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa.

Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje, koji su romskog porekla. Mina je rođena u mnogočlanoj porodici, sa desetoro dece, i tih sedamdesetih godina živeli su veoma teško u kućici u prigradskom naselju Ledine, dok je ona pored pokojne Dude živela kao princeza.

Svoju biološku porodicu nije zaboravila, stalno im je dolazila u posete i pomagala im. Posebno se brinula o majci Zoji, piše Kurir.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić