Login/Registracija

„Teške ratove sam vodila“ Neda Ukraden progovorila o TAJNAMA svojih pesama

Pevačica Neda Ukraden otvorila je dušu i javnosti otkrila detalje iz svog života o kojima ranije nije govorila.

Neda je otkrila zbog čega je imala najviše problerma na početku karijere, pa evocirala uspomene i prisetila se poteškoća oko tekstova svojih najvećih hitova.

Teške ratove sam vodila zbog tekstova! Recimo, “Šteta baš“… Ta pesma se odnosi na razne situacije i ljubavne i prijateljske… Pesma se zvala “Kralj“, bilo je nešto kao “Ubij me kao malj“, pomislila sam “Šta je bre ovo?“… Pesma “Zora je“, zvala se “Jovane Labude – otkrila je pevačica i dodala:

Kada mi je Đorđe Novković pevao pesmu, ja se sva raznežila, ali kada sam čula to, mislim se nema šanse! Promenili smo na “Milane“, ali ja se tek razvela i nije bilo šanse da pevam “Milane labude“! To su bili teški ratovi! – otkrila je Neda.

Deo pesme je bio i “kartice bez ograničenja“, meni to nije bilo kako treba. Rekla sam da meni ne trebaju samo pare, rekla sam “Daj mi malo ljubavi, prijateljstva, malo zagrljaja“– prisetila se Neda, pa objasnila:

Mi žene volimo i zlato i ljubav, neću “Samo zlato i dijamanti“… Zamolila sam ga da mi složi to kako treba i tek nakon sedam dana bitke dobili smo konačno rešenje!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Pink/I.G.