Login/Registracija

KO BI REKAO?! Zlata Petrović jedan detalj ne skida ni kada se KUPA

Zlata Petrović tvrdi da ume da pokrije nedostatke, ali da uživa da istakne svoj najlepši deo tela – dekolte! Nakit ne nosi, a od muke je, kaže, naučila da savlada svoju prirodnu afro-frizuru.

Za Grand govorila je kako se neguje i priznala da nije opterećena modom i da je način na koji se oblači stvar njenog raspoloženja.

Ne moram po svaku cenu da budem moderna, a da se pri tome ne osećam lepo. Svesna sam svojih nedostataka, imam jača ramena i ruke, pa zato volim to da prikrijem. Često mi se dešava i da izbegnem stvar koja mi se mnogo dopada, jer smatram da će ona otkriti neki moj nedostatak. Ali zato volim svoj dekolte i biram garderobu koja će taj deo da istakne – rekla je Zlata za Grand.

Smatra da ima dovoljno mašte da sama izabere i oplemeni svoju garderobu. Na sceni je potreban uvek drugačiji izgled, a pevačica se trudi da improvizuje i pokaže stvari na drugačiji način. Mada, iskreno kaže da se dešavalo i da obuče nešto što joj se nakon snimanja nije svidelo.

Nekad vas povuče pesma ili tip emisije, pa poželite da obučete nešto šik. Međutim, kada pogledam snimak, ono što mi se u tom trenutku činilo dobro, shvatim da za mene i nije bilo baš adekvatno. Šorts nikad ne bih nosila, ali sam se na sceni pojavljivala i u njemu. Privatno se ne izvlačim iz ravne obuće i trenerke, a na lice stavljam jedino kremu– istakla je pevačica i dodala da ne voli nakit, a sat je ono što ne skida čak ni kada se kupa!

Ipak, ako scena ili garderoba zahteva detalj, pevačica se odluči za minđuše. Kaže da ne postoji nešto posebno čemu ne može da odoli kada ugleda u izlogu. Ako naiđe na nešto što joj se dopada, to kupuje odmah. Nikad ne ide u kupovinu sa konkretnim ciljem, već to zavisi od situacije i raspoloženja.

Kaže da je sticajem okolnosti i iz muke naučila sama da farba i fenira kosu.

Imam i zahvalnu i nezahvalnu kosu. Jaka je i gusta, ali mnogi ne znaju da je kovrdžava kao u crnkinje. Kako volim ravnu kosu, a ne volim da gubim vreme kod frizera, sve sam naučila da radim sama. Sa kosom sam eksperimentisala mnogo – prelazila iz duge u kratku, stavljala pramenove, kikice, ali sa bojama već dugo ne eksperimentišem! Kao mlađa, probala sam sve i shvatila da mi najbolje stoji crna boja – priznala je za Grand i otkriča da voli promene na kosi, a perioda sa kikicama rado se seća, mada ih sad ne bi ponovo nosila.

– Kikice su tada bile moderne i nove, ali sa kikicama imate uvek istu frizuru. Volim promene, makar to bilo samo da sa leve prebacim šiške na desnu stranu– dodala je.

Kaže da voli prirodan izgled noktiju, ne voli nadogradnju, cirkone, šare niti previše duge nokte. Ipak, koliko god da ima kvalitetnu kosu, toliko su joj slabi nokti! Zato ima kratke bezbojne nokte, a kada se odluči da stavi lak, priznaje da je to izraz njenog trenutnog raspoloženja.

Vodi računa o unutrašnjoj lepoti, ali bi volela da svaka žena više pažnje obrati na to i da nosi ono što je u skladu sa njenim duhom.

– Ljudi često žele da garderobom pokažu moć, ali su u suštini nestabilni i nemaju samopouzdanje. Savet devojkama jeste da vode računa o tome da li je dnevna varijanta u pitanju ili noćna. Često srećem devojke koje su na ulici, usred bela dana, na štikletinama i prenašminkane! Time samo ispoljavaju svoju nesigurnost, bez obzira na to koliko su u suštini lepe– zaključila je Zlata za Grand.

BONUS VIDEO Zlata Petrović: „Ne želim da izazivam u ljudima ljubomoru“

Foto: Grand arhiva,
Autor: N. Pantelić