Login/Registracija

Teodora lažirala svađu sa pulenkom zarad pregleda: Džehvi razbesnela fanove, a ovako je pokušala da se OPRAVDA

Pevačica Teodora Džehverović bila je žiri u jednom muzičkom takmičenju, a pored brojnih kandidata istakla se Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina. Teodora joj je bila mentorka, a nedavno se sa njom navodno posvađala.

Teodora i Mahrina objavile su duetsku pesmu samo nekoliko nedelja nakon što su se javno „posvađale“ na Instagramu. Cvetkovićeva je na ovoj društvenoj mreži objavila video u kojem je objasnila da ju je Teodora navodno odbila za saradnju, a potom čak objavila i njihovu prepisku.

Mahrina je sve javno podelila na Instagramu, što se Teodori nimalo nije dopalo.

Iskreno, malo mi je bezveze što si objavila moju glasovnu poruku javno. Ispada sada da dajem nekome lažnu nadu, a samo sam mislila da je Nova godina blizu, te da ćemo se uskoro čuti… Nisam ovo očekivala – poručila joj je Teodora, što je Cvetkovićeva takođe podelila sa fanovima na platformi Tiktok uz objašnjenje da je želela samo da ima duet sa svojom mentorkom.

Sada je izašla njihova duetska pesma, a pevačice su, uprkos činjenici da jedna drugoj čestitaju na „dobro obavljenom poslu oko lažne svađe“, naišle na veliki broj kritika fanova i pratilaca.

Morate nam priznati da smo odradile dobar marketing. Još bolje je sve ono što vas čeka u pesmi. Ljube vas Džehvi i Mahri – napisala je Teodora na svom Instagramu uz reklamnu fotografiju sa snimanja spota, dok je Mahrina za razliku od nje uputila izvinjenje svojim fanovima.

Izvinite. Nemojte da se ljutite na nas i uživajte u pesmi.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk