Ovo od Teodore Džehverović niko nije očekivao, pogledajte šta je pevačica uradila (FOTO)

IMG 5269
Teodora Dzehverović – Pogledajte šta je pevačica uradila / foto: @teodoradžehverović

Popularna pevačica Teodora Džehverović sve je iznenadila promenom frizure kojom se odmah pohvalila.

Naime, Teodora je odlučila da promeni svoj izgled, tako da je njena prepoznatljiva plava boja zamenjena toplijim nijansama braon boje, a sada je zavodljiva brineta.

Ona je objavila video snimak na svom Instagram profilu pozirajući ispred ogledala, te njena transformacija sigurno nije prošla neprimećeno među fanovima.

– Ko se to fabao? – napisala je pevačica.

Teodora Dzehverović – Pogledajte šta je pevačica uradila

image 1 1
Teodora Dzehverović – Pogledajte šta je pevačica uradila

Podsetimo, Teodora je nedavno javno progovorila o svojim silikonima kada je odgovarala na pitanja pratilaca kada je jednu devojku zanimalo kakvo joj je iskustvo sa ugradnjom implanata u grudi.

Ja sam imala tačnu viziju kolike grudi želim i kako želim da one izgledaju. Želela sam da to budu „prirodno“ urađene grudi koje su sada tako lepo legle da verujte mi mnogi ne bi ni znali da sam ih ikad uradila. Da li boli? Da. Ne mogu vas lagati da to nije bolna operacija. Jednostavno mesec i po dana bol traje, a prvih sedam dana se kajete što ste uopšte bilo šta uradili – iskrena je bila Džehva.

IMG 5268
Teodora Dzehverović – Pogledajte šta je pevačica uradila/ foto: @teodoradžehverović

BONUS VIDEO: Sanja Vučić o pesmi za Evrovoziju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROĆITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram,
Autor: K.Marković