Tea Tairović PROGOVORILA O SUJETI NA ESTRADI: „Podmeću mi nogu JER IMAM ONO NEŠTO“

851913163f36acd59fb98ecbfdd337e2e7c3dd7d

Nakon „Zvezda Granda“, Tea Tairović vredno je radila na svojoj karijeri, a uloženi trud se i tek kako isplatio kada je nakon hita „Hajde“ stekla enormnu popularnost u celom regionu.

Danas se može pohvaliti da je jedna od najtraženijih pevačica koja puni klubove širom Evrope, ali uprkos slavi koju je stekla tvrdi da se nije promenila

– Ja sam radila na tome, uspeh vam dolazi onda kada najmanje očekujete. Trudim se da ostanem na zemlji i normalna van bine. Mislim da mi to polazi za rukom, i dalje vodim jedan normalan život kao što sam vodila i ranije, osim što sam popularna– smatara pevačica.

Društvenim mrežama često kruže snimci na kojima je obožavatelji obasipaju novcem zbog čega su je prozvali novom kraljicom bakšiša, ali pored novca često dobija i druge poklone.

To se dešava zato što ja ne jurim novac. Dobijala sam ruže,privezak za ključeve, prstenje redovno dobijam, imam kolekciju prstenja koju čuvam za sreću. Pokloni su devedeset posto od žena, one su na mojim nastupima u prvom redu, presrećna sam zbog toga. One u meni vide snagu i energiju, osim moje muzike, imam osećaj da me više vole kao ličnost, nego kao pevača– priča Tea.

baf29f963797d6df091e31f70e61b1b9adb490d5

Nije tajna da na estradi vlada velika sujeta sa kojom se nedavno susrela i Tairovićeva.

– Da ste me pitali pre par meseci, rekla bih ne… Sada se već susrećem sa nekim stvarima, opaskama, podmetanjem noge koje nisam očekivala. Ali dobro, život ide dalje. Ne verujm da me iko mrzi, ne vidim sebe kao najlepšu i najzgodniju, ali definitivno imam ono nešto. To su bile svakakve opaske, nije ovaj posao za svakog. Morate da imate čelične živce, ja ih nemam. Uglavnom se trudim da budem uzdržana maksimalno– iskrena je pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić