Login/Registracija

Tanja Savić planira Arenu, a na jedno se ne usuđuje: „Sve se promenilo, želim u penziju kao Lepa Lukić“

Tokom 18-godišnje karijere Tanja Savić može da se pohvali da je gotovo sve svoje planove i ciljeve na poslovnom, pa i privatnom planu ostvarila. Mada ističe da nikad ne prestaje da mašta, kao i da ima jednu veliku neostvarenu želju za koju se nada da će je ispuniti već u 2023. godini.

-Živ sam i mlad čovek pa je normalno da imam i mnogo želja. Mlada sam duhom i mislim da neću nikad ostariti. Negde sam ostala u dvadesetim godinama, tako da je mnoštvo želja, počevši od koncerta u Areni… Samo zdravlje da me posluži, pa biće svega- otkrila je Tanja za Grand, a na pitanje šta je koči da zakaže Arenu,  odgovorila je:

-To je veliki koncert i treba mnogo odricanja. Za početak moram da smanjim nastupe, ali polako…Moram da se spremim i psihički i fizički, da budem u formi. Ja sam perfekcionista i želim da sve to bude kako treba jednog dana.

Instagram/tanja_savic_private/

Dok mašta o koncertu u Areni vredno radi na novim pesmama, ali priznaje da se ne usuđuje da snimi ceo album.

-U ovom trenutku i moru ludila je zaista hrabrost objaviti album. U 2019. sam snimila CD i super je prošao, a sad je sve drugačije. Za samo tri godine sve se promenilo. Sad se više ne zna ko će šta da sluša. Čini mi se da se vraćaju stare pesme, ali i pop muzika i teško je izabrati. Nama pevačima je baš teško da odaberemo šta ćemo pevati i snimati i velika je odgovornost sad objaviti ceo album- istakla je Tanja.

Nedavno je publiku obradovala pesmom „Boli li“ koju je posvetila bivšoj ljubavi, a sad je priznala da se dvoumila da li da je snimi.

-Zadovoljna sam kako prolazi, pogotovo što se više ne zna ko kakve pesme snima i sve je postalo instant, pa tako i novi singlovi. Ne volim da se hvalim, ali oduvek sam znala da čujem i osetim dobru pesmu, iz tog razloga sam snimila“ Boli li“, ali sam se mnogo dvoumila oko nje. Dopala mi se, želela sam da publici da prezentujem pesmu, ali nisam znala kad. Čuvala sam je od aprila, ali eto tek sad sam je objavila – objasnila je Tanja i osvrnula se na svoj najveći hit „Zlatnik“ od koje je prošlo čak 14 godina, a i dalje je tražena i slušana.

-Pesma je postala evergrin, često za nju kažu da je moja himna. Daj bože da mi se u karijeri desi još jedan takav hit, eventualno dva, ja ću biti zadovoljna, da mogu lepo da odem u penziju kao Lepa Lukić (smeh)- istakla je.

Osim svakodnevnih nastupa, koncerata i aktivnosti sa sinovima, ne krije da se posebno raduje predstojećim praznicima, ali novogodišnja euforija u njenom domu još uvek nije počela. Razlog za to je  samo jedan.

-Ja jako volim da kitim jelku, pogotovo sa decom, ali je problem što mi stan trenutno nije u reprezentativnom izdanju. Kupila sam novu garnituru, a stara i dalje stoji tu, tako da je haos, nemamo mesta sad za jelku. Moram da zovem majstore da iznesu garnituru koja je preteška, koja se ne rasklapa, već mora iscela da ide napolje, a jelke će biti kad se to desi. Imamo prelepu belu jelku, baš bajkovitu – s osmehom je istakla Tanja, pa se osvrnula na nastupe koji je čekaju od naredne godine.

-U Novom Sadu sam za Novu godinu, za reprizu sam u Beogradu, drugog na Zlatiboru. Mada mi je mnogo lakše kad ne gledam gde gostujem (smeh), kad se ne opreterćujem gde sve putujem – zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO Tanja o ljubavnom životu: „Uvek se dajem do kraja“

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić