„SVI SMO IZLUDELI“ Jovana Tipšin o problemu koji muči mnoge!

Pevačica Jovana Tipšin na estradnoj sceni već je skoro 3 decenije, može se pohvaliti uspešnom karijerom i brojnim hitovima, a sada je rešila da obraduje svoju publiku novom pesmom u nešto drugačijem stilu od onoga što smo od nje navikli.

– Ja sam izdala novu pesmu koja je izašla za Vaskrs, krenula je promocija sa pesmom koja se zove „Isuse Hriste spasitelju sveti“ duhovna narodna pesma, spot smo snimili u Hramu Svetog Save. Pesma se sve više sluša i ima dosta pregleda, lepi su komentari, kontaktirali su me uglavnom svi iz bivše Jugoslavije, sve nacije hvale, tako da pesma zaista spaja ljude , širi ljubav i ljubaznost i da je više takvih pesama bilo bi idealno – rekla je Jovana.

56c4bd8d7ff5cd5db3b275df21858be2d5556c8a

Kako zbog celokupne situacije sa pandemijom pevači nisu imali nastupe, nije im bilo lako da preguraju više od godinu bez posla, a kako se korona stišava ponude polako pristižu.

– Pa sad polako… Ima dosta nekih privatnih proslava, već sam u pregovorima, zvanično još uvek ništa, ali se planira uskoro, ima na vidiku. Korona se stišala to je najbitnije – rekla je ona i dodala:

– Meni je palo teško jer čovek po prirodi voli slobodu i kretanje, a zbog tog ograničeno kad smo na jednom mestu sve vreme, svi smo izludeli. Najviše mi je nedostajala ta sloboda kretanja, mnogo više nego posao. Ja sam dugo na estradi 27 godina, volim da pevam, volim svoj posao, da se družim sa ljudima, ali najteže mi je palo to što sam izgubila par prijatelja i divne ljude. To je gubitak, a ostalo sve može da se nadoknadi, finansije su najmanji problemi u životu.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić