Svi detalji GALA SVADBE: Vanja uzbuđena, kuma priznala: “Samo KRUPNO sam spremila“ (VIDEO)

Vanja Mijatović i njen dugogodišnji verenik Aleksandar konačno su dočekali dan kada će se jedno drugom zavetovati na večnu ljubav!

0A0A8898

Nakon duge dve godine odlaganja, novopečeni bračni par organizovao je gala svadbeno veselje u Beogradu, povodom čega su okupili brojne pripadnike estrade ali i sedme sile, koji su uz Vanju od samog početka.

0A0A8784

-Dobrodošli i hvala što ste došli! Jako sam uzbuđena zbog današnjeg dana. Nemam ja tremu sada ali sam stvarno preuzbuđena, i jedva čekam da dođu gosti- poručila je Vanja pred novinarskim ekipama ne skidjaući osmeh sa lica.

I gosti su polako pristizali u jedan prestonički restoran, a posebnu radost osim mladinih roditelja, izazvao je i dolazak kume Aleksandre Mladenović, koja je donela mladin bidermajer i debelu kovertu.

GrandOnline.07 55 52 15.Still031

-Nisam ponela sitne pare već sam sve ukrupnila, danas samo krupno (smeh). Zapevaću naravno, ali na početku i to pesmu “Poseban“, posle ne verujem jer želim da uživam u veselju- istakla je Mladenovićeva.

GrandOnline.07 55 23 10.Still032

Ovaj dan bio je posebno emotivan za Vanjinog oca, koji je kako kaže, ceo život čekao da vidi ćerku u belom.

GrandOnline.07 57 32 19.Still033

-Tačno 68 godina i 10 meseci (smeh). Ode dete u druge vode i neka im je srećno i dugovečno- sa knedlom u grlu rekao je pevačicin tata, koji je uz osmeh ispratio želje gostiju da uskoro dobije i unuče.

Sve detalje glamurozne svadbe pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac/ I. Ankić