Login/Registracija

Svi detalji GALA SVADBE: Vanja uzbuđena, kuma priznala: “Samo KRUPNO sam spremila“ (VIDEO)

Vanja Mijatović i njen dugogodišnji verenik Aleksandar konačno su dočekali dan kada će se jedno drugom zavetovati na večnu ljubav!

Nakon duge dve godine odlaganja, novopečeni bračni par organizovao je gala svadbeno veselje u Beogradu, povodom čega su okupili brojne pripadnike estrade ali i sedme sile, koji su uz Vanju od samog početka.

-Dobrodošli i hvala što ste došli! Jako sam uzbuđena zbog današnjeg dana. Nemam ja tremu sada ali sam stvarno preuzbuđena, i jedva čekam da dođu gosti- poručila je Vanja pred novinarskim ekipama ne skidjaući osmeh sa lica.

I gosti su polako pristizali u jedan prestonički restoran, a posebnu radost osim mladinih roditelja, izazvao je i dolazak kume Aleksandre Mladenović, koja je donela mladin bidermajer i debelu kovertu.

-Nisam ponela sitne pare već sam sve ukrupnila, danas samo krupno (smeh). Zapevaću naravno, ali na početku i to pesmu “Poseban“, posle ne verujem jer želim da uživam u veselju- istakla je Mladenovićeva.

Ovaj dan bio je posebno emotivan za Vanjinog oca, koji je kako kaže, ceo život čekao da vidi ćerku u belom.

-Tačno 68 godina i 10 meseci (smeh). Ode dete u druge vode i neka im je srećno i dugovečno- sa knedlom u grlu rekao je pevačicin tata, koji je uz osmeh ispratio želje gostiju da uskoro dobije i unuče.

Sve detalje glamurozne svadbe pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac/ I. Ankić