Login/Registracija

SVAKA ČAST: Dajana Paunović ODUŠEVILA IZGLEDOM BEZ ŠMINKE (FOTO)

Dajana Paunović, potpuno je posvećena radu u svojoj fondaciji za rodnu ravnopravnost, međutim ovih dana odmara na letovanju gde uživa u svim čarima Crne Gore.


Bivša žena Žike Jakšića oduvek je važila za jednu od najlepših žena na našoj javnoj sceni, a je sada i potvrdila kada je objavila snimke bez trunke šminke.


U ležernom izdanju, bez imalo truda, Dajana je oduševila prirodnomlepotom i energijom kojom zrači, a za svakodnevni osmeh na licu zadužen je njen sin.

Iako je medijska ličnost, za nju je odmor zaista odmor pa se ni za večernje izlaske ne sređuje preteraju, ravne papuče i haljina sasvim su dovoljni da na njoj izgledaju savršeno.

Podsećamo, iako su razvedeni Žika i njegova bivša su u prijateljskim odnosima i zajedno se trude da njihovom sinu ništa ne nedostaje.

– Moj bivši suprug i ja smo fenomenalni drugari i prijatelji za ceo život. Čuvamo jedno drugo. Mi nismo bračni partneri, nismo jedno za drugo, ali smo roditelji istog deteta. Najveća Dušanova sreća jeste da se mi volimo. Ali i da nemamo sina, mi bismo jedno drugo poštovali jer smo proveli jedan izvestan period zajedno i mene asociraju samo lepe stvari na to vreme – izjavila je Dajana svojevremeno.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja / Instagram,
Autor: S. Čumić