Suze na koncertu: Devojčica kojoj je Aco Pejović spasio život iznenadila pevača (VIDEO)

aco

Osim što je neprikosnoveni vokal, Aco Pejović sinoć je na svom koncertu pokazao i da je čovek velike duše i dobrog srca.

Naime, dok je sa publikom koja je u ogromnom broju došla na njegov koncert u „Vitezu“ pevao uglas, njegov nastup prekinula je nesvakidašnja situacija.

acooo

Naime, devojčica Almira kojoj je Pejović spasio život pre deset godina tako što je donirao novac za njeno lečenje pojavila se na njegovom koncertu.

Sudeći po pevačevoj reakciji iznenađenje je uspelo, a njegov izraz lica govori koliko ga je ovaj gest pogodio.

-Koliko volite Pejovića? E ljudi nakon ovoga ćete voleti još više! Ovde je jedna devojčica, ona se zove Almira. Ovo Aco sad ne zna. Ova fotografija koju vam pokazujem uslikana je pre deset godina. Aco je uplatio novac za lečenje naše Almire i spasio joj je život!- bile su reči kojima je koncert prekinut nakon čega je usledio gromoglasan aplauz publike i ovacije.

acoo2

Na vrlo simboličan način preslatka devojčica se zahvalila Pejoviću nakon što mu je poletela u zagrljaj i poklonila mu sliku.

Pevač nije krio sreću i oduševljenje, a na bini je usledila lavina predivnih emocija.

-Nisam ovo očekivao, rasplakali ste me. Neka si živa i zdrava srce moje! Nisam znao da si ti ta beba…Hvala mnogo- rekao je Aco brišući suze sa lica.

U videu ispod pogledajte kako je izgledao ovaj emotivan trenutak:

POGLEDAJTE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović