Žena Mikice Bojanića je PRAVA BOMBA, a njihov SUDBINSKI SUSRET je kao sa filma

2bd65608d588b669a9b4734def4f77600091ace6

Odlukom da postane učesnik rijalitija, popularni pevač Mikica Bojanić iznenadio je mnoge. Već mesecima je u žiži interesovanja, a svaki njegov korak se pomno prati.

Međutim, osim njega veliku pažnju izaziva i pevačeva supruga koja je do nedavno bila nepoznata javnosti. Ekipa Grandovog portala ovog leta imala je ekskluzivnu priliku da nekoliko dana provedene sa bračnim parom u velelepnoj vili Bojanića u Baošićima i uveri se da je Mikicina draga prava bomba.

ipiccy image 2022 11 20T004009.361

Malo ko zna da su ove godine Mikica i Dušica proslavili četrnaest godina predivne ljubavi koja je krunisana sa njihova tri anđela – Miklošem, Anđelinom i Markom. Par ne krije da je posebno ponosan što je i nakon toliko godina njihova ljubav svakim danom sve jača, a neretko se prisete i njihovih početaka i sudbinskog susreta.

Očigledno imaju razloga da veruju u onu čuvenu da se prava ljubav dešava na prvi pogled budući da se njihova ljubav dogodila u Americi i to na pevačevoj turneji. Nakon samo tri meseca zabavljanja znao je da ona „ta“, kao i da će njihova ljubav biti jedna od onih za ceo život.

– Upoznali smo se slučajno 2008. godine u Čikagu i ljubav je planula odmanh na prvom susretu. Ja sam tada bio na američkoj turneji, a ona je iz svog rodnog grada Vindzora u Kanadi, došla u Ameriku i eto, sudbina je odradila svoje. Zabavljali smo se tri meseca koliko sam ja bio u Americi, a posle toga sam je verio. Nekako sam osetio, znao da će ona biti moja do kraja života -istakao je pevač nedavno za Grand, nakon čega se dotakao romantičnog trenutka koji će zauvek pamtiti.

– Otišao sam prvo u Kanadu kod njenih roditelja, od oca i majke zatražio njenu ruku, pa tek onda nju pitao da li želi da su uda za mene i ostatak života provede sa mnom. Naravno, odgovor je bio potvrdan sa obe strane (smeh) – prisetio se Bojanić tom prilikom.

1c3db4595d10b1d5d79c998f81fc2a25af691b47

Njihove emocije su sve čvršće, pogotovo nakon što mu je Dušica podarila troje dece, a i danas mu je velika podrška i oslonac kada je reč o karijeri.

– Nema originalnog recepta, najvažnija je ljubav, bez nje nijedan brak ne bi opstao. Takođe je bitno da među supružnicima postoji poštovanje, poverenje, tolerancija i da lako mogu da postignu kompromis. Mi to uspevamo već 14 godina i nadam se i verujem da ćemo još mnogo godina slaviti zajedno sa našim najvećim bogatstvom- decom- istakao je sin Miloša Bojanića.

Podsetimo, Mikica Bojanić se nedavno vratio u Srbiju nakon decenije provedene u Kanadi, a najstariji član Miloš gotovo da ne propušta priliku da istakne koliko je srećan što su ponovo svi na okupu.

BONUS VIDEO

Foto: Grand/ Privatna arhiva,
Autor: J. Jović