Login/Registracija

Suzana PREDOSETILA Marininu smrt: “Uhvatila me je jeza od glave do pete“

Pokojna Marina Tucaković je poslednji tekst u svojoj višedecenijskoj karijeri napisala za zvezdu “Granda“ Ivanu Bogićević, i to na nagovor Ane Bekute.

Međutim malo pre toga, legendarna Marina je u trenucima teške bolesti napisala čak tri i po pesme za novi album Suzane Jovanović, na čijoj se promociji pojavila i ostala gotovo do kraja.

– Ona je bila ispred svog vremena uvek i ja moram da je pomenem i sada i kao čoveka i kao tekstopisca. Moje pesme koje je ona napisala možda nisu u trendu ali mi nismo jurile trend i preglede već kvalitet. I zato poslušajte malo bolje njene tekstove- objasnila je pevačica u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

Bol zbog gubitka drage prijateljica kod Suzane još uvek ne jenjava, a pevačica se prisetila i lošeg predosećaja koji je imala samo par dana pred Marininu smrt.

– Par dana pred kraj naše Marine krenem da slušam moje pesme sa albuma i krene mi neka jeza, od glave do pete. A pesme nisam slušala od promocije. Prosto su mi drugačije zazvučale i kao da sam predosetila da će se nešto desiti. Ali ona je samo fizički otišla, živeće ona među nama stotinama godina– izjavila je Suzana.

POGLEDAJTE I:

Pevala je NAJVEĆE HITOVE, a ljudi nisu znali KAKO IZGLEDA! Hit anegdota Suzane Jovanović

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac