Login/Registracija

SUVA ELEGANCIJA Poznati izdominirali na crvenom tepihu, jedna pevačica ŠOKIRALA STAJLINGOM (FOTO)

Muzički spektakl Music Awards Ceremony okupio je brojne muzičke zvezde iz celog regiona koje su prošetale crvenim tepihom. White dress code bio je veliki izazov za sve pripadnike džet seta, a od pojedinih stajlinga i toaleta mnogima je zastao dah.

Iako je Teodora Džehverović neko ko voli da ekperimentiše kada je reč o imidžu i često je možemo videti u kežual izdanjima ovoga puta rešila je da zablista. Na crvenom tepihu pojavila se kao prava dama i sve prisutne zasenila neobičnom belom haljinom.

Kažu da šta god Džejla obuče uvek će ostavljati utisak prave dame, jer ona to jednostavno nosi u sebi. Ipak, niko nije odoleo a da ne pohvali njenu usku haljinu koja u prvi plan ističe njeno vitko telo.

Definitivno jedna od pevačica koja mami uzdahe gde god da se pojavi je Kaja Ostojić. Iako očekivano, i večeras je zasenila sve na crvenom tepihu pojavivši se u jednostavnom i elegantnom belom odelu.

Posebnu pažnju privukla je popularna pevačica Angelina, koja je rešila da ispoštuje dress code, ali na svoj i jedinstven način. Mrežaste pantalone razbila je zelenom torbicom i raskošnom rukavima od tila, a nema sumnje da bi malo ko imao hrabsoti da iznese ovakvu kombinaciju.

Jedna od najatraktivnijih dama sa javne scene Ivana Nikolić, bivša članca grupe „Hurricane“ pojavila se u haljini koja će se dugo komentarisati. Duga toaleta, nalik venčanici istakla je njeno vitko telo, dok su se mnogi našalili da možda ovim stajlingom želi nešto da najavi.

Autor: J. Jović