Neverovatan susret Šekija Turkovića i popularnog pevača nasred Beograda, prolaznici u šoku (VIDEO)

seki i zika

U javnosti se često pominje izraz ‘pevači stare garde’, a Šeki Turković sa ponosom ističe da je svoju karijeru i prve muzičke korake napravio u vremenu kada je na estradi sve funkcionisalo mnogo lepše.

-Rekao bih da ove mlađe generacije misle da su velike zvezde, pa ih udari vetar u leđa, pa ne možeš sa njima ni da pričaš. Naravno, ima korektnih momaka i devojaka koji jako lepo pevaju, ali mi se čini da im fali malo kulture- istakao je Šeki za Grand, a potom dodao:

-Mi smo uvek poštovali velike zvezde, naše starije kolege. Meni je bila čast da se fotografišem sa njima. Nije postojao strah da li će me prihvatiti jer sam bio svestan ko su oni, a ko sam ja. Nikada nije bilo ljubomore, treme, niti straha. Uvek sam se normalno ponašao.

seki t

Na pitanje voditelja Živojina Krstića u kakvom je odnosu sa Mitrom Mirićem, Šeki je poručio:

-U odličnim, odličnim! Poručio mi je preko jednog našeg kolege harmonikaša, da se vidimo, da popijemo kafu i da se družimo- istakao je pevač, ne sluteći da će u tom trenutku upravo njega sresti i to u centru Beograda.

seki 1

-Da li je ovo moguće?! Gde si stari moj?- povikao je Mitar grleći Šekija.

-Ovo je velika slučajnost. Šeki i ja se dugo nismo videli, i eto kao da smo znali sad… Mi smo kao poslednji boemi! (smeh)- našalio se pevač, nakon čega su popili kafu i ispričali se nakon mnogo vremena.

miric i turkovic

A kako je izgledao njihov susret i o čemu su kolege ćaskale saznjte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović