Login/Registracija

ŠTA SE SLUŠA OVE ZIME? Pet noviteta koje TOPLO PREPORUČUJEMO

Kako pandemija korona virusa još uvek traje, zbog čega kafane, diskoteke i klubovi rade skraćeno ili sa kovid propusnicama, većina je prinuđena da muziku sluša u privatnoj režiji, najčešće koristeći popularnu Jutjub platformu.

A da li znate koji su to muzički noviteti aktuelni ove zime na Jutjubu? Mi ćemo da vam otkrijemo i toplo preporučimo sjajne hitove iz muzičke kuhinje „Grand produkcije“.


Da krenemo od Ivane Bogićević, talentovane devojke koja se prošle sezone takmičala u „Zvezdama Granda“, i njene nove pesme „Moda i sloboda“. Iza ove vrcave numere stoji niko drugi do hitmejker Marina Tucaković, kojoj je ovo bio i poslednji tekst koji je za života napisala, dok je muziku radio Zoran Beočanin Sotir.

„Modu i slobodu, oduvek volim ja, ostalo u hodu, može, a i ne mora. Noćni provod, lude zabave, samo mogu da me poprave“, glase stihovi koje je legendarna Marina napisala za samo 10 minuta, a Ivana otpevala.

Pravo osveženje iz Granda je i Slađa Zubčević koja je nakon završetka takmičenja „Zvezda Granda“ objavila singl za najveću izdavačku kuću. Numera nosi naziv „Savršeni krug“, a za potrebe snimanja spota pevačica je uplovila u odnose sa drugim muškarcem, a sve to snimao je njen suprug.

– Kažem ja mužu kako ćemo mi sad ovo, ti snimaš svoju ženu s nekim drugim i onda je nastao minut ćutanja -ispričala je svojevremeno Slađa.

-Meni se pesma svidela od prvog momenta kad sam je čula. Veoma je emotivna i ima temu u kojoj se apsolutno svako može pronaći. Moram da kažem da su mi tokom takmičenja Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Đorđe David uvek bili sveti za komentare. Tako da ako oni kažu da je nešto dobro, onda sam mirna – istakla je pevačica za naš portal.

Povratak Nine Jovanović nakon porodiljskog bolovanja, dočekan je sa velikom radošću njene publike, a ono što je sve iznenadilo svakako je neverovatna transformacija koju je pevačica doživela za potrebe novog singla „Nije ti žao“, a iza koje stoji Dejan Milićević.


-Veliku zahvalnost dugujem svom suprugu koji je uspeo da realizuje svaki moj hir u delo i sve ono što se činilo nestvarnim pretvori u stvarnost. Ogromno hvala mojim pre svega prijateljima a potom saradnicima na tome što su, kao i uvek, učinili da budem lepa, a samim tim puna samopouzdanja – izjavila je Nina. 

„Ista si“ glasi naziv nove pesme mlade nade „Granda“, Igora Gmitrovića. Zbog ritma i načina interpretacije ovog mladog momka iz Zaječara nazvali su naslednikom pokojnog pevača Darka Radovanovića, što mu i te kako prija.


– Minuli trud i rad spakovan je u ovaj projekat, nadam se da će ispuniti očekivanja, u skladu sa vašim impresijama delite, komentarišite, lajkujte. Slušamo „Ista si – poručio je pevač na svom Instagramu.

Poslednji u nizu noviteta svakako je novi singl Katarine Živković koja nosi naziv „Bogat život, skupa kazna“. Pevačica je nedavno istakla da je oduševljena pesmom koja je pre svega snimljena za njenu dušu i koja je svaki put raspalače.


– Ova pesma je čista emocija, koliko god puta da sam odgledala spot i odslušala pesmu, ja bih se rasplakala. Eto, tako ova pesma deluje na mene. Preposnona sam ne samo na sebe, već na sve moje saradnike koji su učestvovali u realizaciji -istakla je Kaća, čiji spot možete da pogledate u nastavku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić