“Šta je Severina ZGREŠILA OVOM DRUŠTVU?“ Ana Bekuta se oglasila povodom NAPADA na pevačicu

Hrvatsku pop zvezdu Severinu državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za dva nedolična ponašanja prema direktorki zagrebačke škole koju pohađa njen sin Aleksandar.

425eb54dec6165904243309e75f87f3bb1eda5ba

Severina je pre nekoliko dana detaljno opisala incident koji se svojevremeno dogodio u školi, a za koji tvrdi da je razlog zbog kog je imala takav odnos sa direktorkom škole. Pevačica je tvrdila da je u sve bio upleten njen bivši partner Milan Popović kojeg je optužila da se udružio sa direktorkom škole. Istakla je da dete nije viđala zbog njih, a zatim objavila kompletnu prepisku sa pomenutom direktorkom.

Ispod Severininih objava na Instagramu mogu se naći brojne poruke podrške njenih pratioca ali i drugih javnih ličnosti, među kojima i pevačice Ane Bekute.

609b8d3098af53406a70423283cd29def06a5c9c

Kao majka, baka a pre svega čovek, pevačica je želela da se oglasi i na svom profilu, te uz fotografiju sa Severinom poslala važnu poruku, ne samo njoj već i drugim majkama koje prolaze kroz isto.

– Već godinama čitav Balkan gleda kako jedan sistem pun zlikovaca koji su plaćeni od strane zlikovaca jednoj radno sposobnoj majci oduzima dete i pravi pakao od života. Količina zlobe koja se srušila na ovu ženu tolika je da smo već navikli čitati o novom udarcu koji su joj zadali sistem i ti zlikovci. Deo društva je podržava, ali veliki deo rulje navija da zlikovci ispune svoju nameru. Ne moramo biti sociolozi, psiholozi i socijalni radnici da bismo shvatili o čemu se ovde radi. Opet pitam, kako je moguće jednoj radno sposobnoj majci oduzeti dete toliko puta i kako je moguće da u jednoj zemlji EU sistem tako funkcioniše? Da li je moguće da se u jednoj državi EU parama kupuju i deca? Osim što mi je kao majci, babi i ljudskom biću beskrajno žao ove divne žene koja se kao lav bori za svoje dete, već se godinama pitam kako je drugim majkama koje nisu Severina, radno sposobnim ženama koje je taj sistem zlikovaca uzeo na zub i organizovano im uništava živote oduzimajući decu? I opet pitam – šta je Severina zgrešila ovom društvu pa da nismo svi, 100%, bezuslovno i beskrajno na njenoj strani?- glasi Anina poruka koju je podržalo na stotine istomišljenika.

……

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac