Login/Registracija

ŠOK! ZVEZDA GRANDA IZABRALA NJEGA: „On je ŠARMANTNIJI OD MOG DEČKA“

Iako se proslavila tokom učešća u najpopularnijem muzičkom šouu „Zvezde Granda“, pevačica Milica Jokić ne krije da veću popularnost ima od kada je u ljubavnoj vezi sa sinom Ivice Dačića.

– Imam više medijske pažnje sad, sigurno da da, ali nisam još uvek osetila ništa loše zbog toga- priznala je Milica tokom gostovanja u emisiji „Amig show“ gde je stavljena na ozbiljne muke jer je birala između svekra i momka.

Naime, težak zadatak je bio pred  njom budući da je između dva šmekera, Luke i Ivice, morala da izabere većeg. Pevačica se nije libila da iskreno odgovori na ovo pitanje, iako to mnogi nisu očekivali.

– Znate kako, s obzirom da je Ivica stariji biram njega, ali definitivno je da je Luka nasledio šarm na tatu- iznenadila je sve svojim odgovorom i izazvala smeh u studiju.

Podsetimo, Milica je pokušavala da svoj ljubavni život sakrije od očiju javnosti, ali bezuspešno, te je nedavno u javnosti ozvaničila vezu sa Lukom Dačićem.

-Naravno da se neke stvari ne mogu sakriti. Nas dvoje smo odlučili da to prosto kažemo. Nema tu šta više da se krije- priznala je Jokićka.

POGLEDAJTE I

Kada se MINISTRI UDRUŽE: Zvezda Granda OTKRILA DA PEVA SA SVEKROM IVICOM DAČIĆEM! (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović