Login/Registracija

Dragana Katić KOMENTARISALA SVOJE FOTOGRAFIJE IZ MLADOSTI: Zbog jedne uspomene se tresla od sreće: „OVO TREBA DA UĐE U ISTORIJU“ (VIDEO)

Danas je gledamo u emisijama „Nikad Nije Kasno“ i „A sad malo mi“, a malo ko se seća da je Dragana Katić svoju karijeru započela kao mlada devojka, davne 1986. godine.

Tokom više od 3 decenije na malim ekranima, postala je najprepoznatljiviji glas ali i stas, a Grand News odličio je da je vrati u prošlost i pokaže joj seriju fotografija iz mladosti koje su kod voditeljke probudile različite emocije i rekcije koje vam donosimo u nastavku teksta.

“ Jao, pa bila sam zgodna i mlada sa tankim strukom, nemam sad baš tako tanak“.

„Ovde sam još prezgodnija. Ovde sam mršava, meni je to facinantno. U ovom trenutku životne faze mi je jako važno kada vidim fotografiju kada sam bila mršava i kažem sebi: „Bićeš opet“ . Ovo je 2011, to je pre 22, ne pre 12, dobro ne umem da računam. Munja nema samo moju sliku iz porodilišta pošto nije bilo dozvoljeno, ali ja ne bih pustila oca nego Munju da zabeleži to kao i sve u mom životu“.

„Ovo mi je jedna od najdražih slika, imam je i uramljenu u svojoj kući. Cice moje lepe, medene, slatke. Ovde su malo zubati, menjali su zubiće i ljubi im majka volela bih da su tako mali makar na pet minuta. Neodstaje mi kada su bili tako mali“.

„Slična mi je sada frizura, nisu godine i to, nije bitno. Kuku, to je 2009., ali gustina kose mi je ista“.

“ Veca i ja, srce moje. Ovde smo lepe, nasmejane vesele. Ovde se vidi odnos prema poslu i kada radimo zajedno“.

„Ovo smo Beki i ja kada se otvarala Grand televizija. I mora nešto da se zapamti, ja sam prva rekla: „Dobro veče“ na Grand televiziji i bio je živi prenos jedno 8 sati“.

„Ova je malo onako. Faca je kao da sam na nekoga ljuta“

Za kraj, prokomentarisala je fotografiju iz aktuelne sezone, a šta je rekla saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić