SMEH DO SUZA: Veliki hitovi, a nebulozni stihovi „CUP, CUP NA KALUP“(VIDEO)

Mnogo puta do sad imali smo priliku da čujemo pesmu sa tekstom koji je vrlo dvosmislen, na granici neukusa, a ponekad i bez ikakvog smisla.

U poslednje vreme Srbe je potpuno zaludela bugarska pesma „Kombajna vršačka“, koja u prevodu znači „Kombaj vršalica“. Ipak, sam tekst pesme manje je bitan i niko ne obraća pažnju na značenje, budući da je svi povučeni melodije pevuše.

vasko zabata

Ali i mi konja za trku imamo, tj da nemaju samo Bugari besmislene pesme uverićemo vam u nastavku.

Verovali ili ne, stihove bez ikakvog smisla pevale su i najveće zvezde poput Džeja koji je u duetu sa Lepom Brenom ispevao Cigu ligu ligu li migu migu migu li, ej raketa rake take take ta“.

lepa brena i dzej

„Koktel, koktel, hotel, motel, hajde sa mnom đinđi rinđi zaljuljaj. Koktel, koktel, splav i motel, hajde sa mnom đinđi rinđi zaljuljaj“, glasi stih koji je Toma Black Panters otpevao u numeri „Đinđi rinđi“.

Osim numera „Romale, Romali“, „Didule“, „Davorike dajke“, „Zek zek dadumle“ čiji naslovi nemaju nikakvo značenje, tu je i iroinično rečeno, fantastičan stih grupe „In Vivo“:

„Šunjam se kao iguana, malo viski, guarana, kafana k’o Kopakabana, skupo k’o Strahinjića Bana“.

zlata petrovic 11

I Zlata Petrović ima vrhunski stih „Ti imaš ćerku i ona je žensko, kako se barem ne plašiš toga?„, kao i Lepa Lukić koja je pevala: „Cup, cup na kalup, mnogo mladog sokakom, zar te, draga, nije strah da se šetaš mrakom“.

U pesmi „Ukrštenica“ Saška Karan otpevala je stih „Daj zagrli me, daj daj daj, vodoravno, a i uspravno“. Ali to nije sve.

U videu ispod predstavljamo vam još hitova čiji su stihovi urnebesni, te mogu lepo da vas nasmeju.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen YT,
Autor: I. Ankić