Login/Registracija

SMEH DO SUZA: Veliki hitovi, a nebulozni stihovi „CUP, CUP NA KALUP“(VIDEO)

Mnogo puta do sad imali smo priliku da čujemo pesmu sa tekstom koji je vrlo dvosmislen, na granici neukusa, a ponekad i bez ikakvog smisla.

U poslednje vreme Srbe je potpuno zaludela bugarska pesma „Kombajna vršačka“, koja u prevodu znači „Kombaj vršalica“. Ipak, sam tekst pesme manje je bitan i niko ne obraća pažnju na značenje, budući da je svi povučeni melodije pevuše.

Ali i mi konja za trku imamo, tj da nemaju samo Bugari besmislene pesme uverićemo vam u nastavku.

Verovali ili ne, stihove bez ikakvog smisla pevale su i najveće zvezde poput Džeja koji je u duetu sa Lepom Brenom ispevao Cigu ligu ligu li migu migu migu li, ej raketa rake take take ta“.

„Koktel, koktel, hotel, motel, hajde sa mnom đinđi rinđi zaljuljaj. Koktel, koktel, splav i motel, hajde sa mnom đinđi rinđi zaljuljaj“, glasi stih koji je Toma Black Panters otpevao u numeri „Đinđi rinđi“.

Osim numera „Romale, Romali“, „Didule“, „Davorike dajke“, „Zek zek dadumle“ čiji naslovi nemaju nikakvo značenje, tu je i iroinično rečeno, fantastičan stih grupe „In Vivo“:

„Šunjam se kao iguana, malo viski, guarana, kafana k’o Kopakabana, skupo k’o Strahinjića Bana“.

I Zlata Petrović ima vrhunski stih „Ti imaš ćerku i ona je žensko, kako se barem ne plašiš toga?„, kao i Lepa Lukić koja je pevala: „Cup, cup na kalup, mnogo mladog sokakom, zar te, draga, nije strah da se šetaš mrakom“.

U pesmi „Ukrštenica“ Saška Karan otpevala je stih „Daj zagrli me, daj daj daj, vodoravno, a i uspravno“. Ali to nije sve.

U videu ispod predstavljamo vam još hitova čiji su stihovi urnebesni, te mogu lepo da vas nasmeju.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen YT,
Autor: I. Ankić