Sloboda i Vojin danas važe za najskladniji par, a ovako su se zaljubili: „Sećam se trenutka kada sam je prvi put ugledao…“

IMG 3464 1

Glumački par danas važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni. Ljubav između Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića rodila se potpuno spontano, a roditelji su dve devojčice, bliznakinja Vere i Mile.

Sloboda i Vojin upoznali su se na snimanju filma „Zona Zamfirova“, a tada je malo ko pomislio da će se među njima dogoditi varnice jer su oboje imali partere.

Poznanstvo iz „Zone“ pretvorilo se tokom snimanja drugog zajedničkog filma „Pljačka Trećeg rajha“ u blisko prijateljstvo. Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom.

Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo „Zonu Zamfirovu“, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje jer su većinom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, a onda me je pozvao snimatelj da dođem i pogledam nešto. Video sam odmah da je neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila oduševljena kada me je videla, ali se smeškala – ispričao je Vojin.

O vaspitanju ćerki glumica je jednom prilikom rekla:

-Vaspitao sam ih da je porodica izuzetno važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam i da meni neko pripada, da ima decu i porodicu.

fdacf3ad14580b39f9ca4bee84b2aa885c9b3ce9

Njihove ćerkice Vera i Mila pokupile su najbolje od roditelja, no Ćetković sebično ističe da su one njegova kopija.

Ponekad prepoznajem sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama. Začuđujuće je to da me kad ih nešto pitam, a one mi kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Mogu da kažem da negde liče na mene, a negde na Bobu, ali one su pre svega svoje. Počeo sam da učim od svojih ćerki, imam ih dve. Jedna prilično liči na mene, mentalno i fizički. Shavatio sam i ko sam i šta sam i kako razmišljam, koliko sam emotivan, koliko nisam, koliko sam tvrdoglav samo gledajući njih dve i prepozajući njihove osobine – ispričao je glumac svojevremeno za domaće medije.

vojin i sloboda
Foto: Youtube/Printscreen/Instagram/sloboda micalovic boba,
Autor: I.Grk