Login/Registracija

SLAVLJE U DOMU PEVAČA: „Voli te tvoj otac najviše“

Devesedestih godina pevač Danijel Đurić važio je za pravog zavodnika i miljenika ženske publike, ali je s godinama odlučio da se povuče sa muzičke scene i posveti porodičnom životu.

aeb6543463d12fb86f442e50ee2356e1b88371fe

Pre tri godine prvi put je postao otac kada je na svet došao sin Andrej, a pre godinu dana njegov dom postao je bogatiji za princezu kojoj su ponosni roditelji dali ime Iva. Koliko uživa u roditeljskim obavezama i porodičnom životu svedoči i sam objavama na društvenim mrežama, gde sa pratiocima deli fotografije iz svog doma, a sad je fotkom svoje naslednice raznežio sve. 

– Srećan prvi rođendan, ćerkice moja mila! Voli te tvoj otac! Sreća neka te ceo život prati, živa, zdrava i pametna bila – poručio je ponosni tata uz fotografiju sa ćerkicom, nakon čega su usledile mnogobrojne čestitke i komentari da je očigledno njegova naslednica i njegova miljenica. 

eff519fb6dd2dc83306ac9931e1070e6d8a38d19
Za njen prvi rođendan roditelji su se potrudili da sve izgleda bajkovito, a osim prelepe roze haljine u kojoj je blistala kao princeza, i njihov dom bio je ukrašen specijalnom pink dekoracijom sa Ivinim omiljenim igračkama. 

Slavljenička torta takođe je bila u roze boji sa detaljima, očigledno njoj omiljenih medvedića. 

bd2acebb47724e22d678d7b79323898050c9512c

Pevač je nedavno otkrio zbog čega se sve manje bavi pevanjem, a sve više produciranjem emisija i spotova.

– Prvenstveno tu su deca i njihove potrebe su na prvom mestu. Na žalost, bez posla i bez novca ne možeš da živiš. Slažem se da jeste mnogo toga u ljubavi, ali od ljubavi se ne može živeti, zato pored ljubavi moraš da imaš i posao i finansijske mogućnosti da bi svom detetu sutra nešto i priuštio- rekao je nedavno i nastavio:

– Kada se čovek bavi i pevanjem i produkcijom, ne može da bude istovremeno na dva mesta. Korona je takođe uticala dosta loše na muziku, nije bilo nastupa, tako da nema posla sad za sve. Mnogo je pevača i novih trendova i znamo svi ko nastupa i ko ne nastupa, tako da nisam ja batalio da se bavim muzikom, nego sam nekako to stavio na stend baj, iako imam dosta pripremljenih pesama.

……


Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić