Login/Registracija

SLAĐA ALLEGRO: Zašto se nisam slikala gola?!

Pevačica Slađa Allegro nedavno je objavila DVD „Soba za plakanje“ na kome je „lajv“ otpevala neke stare numere svojih kolega u pratnji orkestra Borka Radivojevića. Pesme su naišče na sjajne komentare publike, pa već broje milionske preglede. 

– Ovaj projekat nije bio pokušaj takmičenja i dokazivanja već pokazatelj ogromne ljubavi prema muzici – priča Slađa i dodaje. – Prema nečemu što je bilo davno i možda nepravedno stavljeno u fioku i pokazivanje ogromnog poštovanja prema izvođačima i autorima koji su pravili sjajnu muziku.

023adb65abd6e45a076e51ed2b729b117fd8d490

O svojoj karijeri i načinu na koji ju je gradila, kao i o tome zašto se nikada nije slikala gola, pevačica je ispričala:

– Imam svoj pravac i neku svoju kutiju u koju sam sve spakovala. Kada me pitaju zašto ne snimam neke duete ili sarađujem sa nekim MC-em i DJ-em, kažem da bi oni koji me vole bili razočarani. Zašto nikad nisam uradila ni neke gole slike. Možda bih i htela, da se razumemo nemam ništa protiv toga i ne mislim ništa loše. Međutim, oni koji me vole, a to su ljudi od 7 do 80 godina, bili bi razočarani i ljuti, a ja to ne bih htela – iskrena je ona.

Krajem avgusta putuje na more u Grčku sa surpugom, a otkriva i da je veći deo avgusta ostavila otvoren.

– Svake godine negde idemo krajem avgusta, tako će biti i sada. Većinu avgusta sam ostavila otvoreno jer sam se nadala nekoj pauzi. Sad već postajem dosadna, ali šta ću kad je meni to prioritet. To se još nije dogodilo, tako da ćemo na odmor, pa u nove radne pobede.

Šta je još Slađa ispričala gostujući u Grand magazinu, pogledajte.


 

Foto: Instagram,
Autor: K. Obradović