Slađa Allegro snimila duet sa Emirom Đulovićem, a za sve je KRIV AUTOR „CIPELA“: „Ovaj spoj će da nadmaši sve“

9084a604027b1d3c754cc4cf28b1dbfe620e27df

Pevačica Slađa Allergo vredno radi na novim pesmama, a ono što će obradovati sve njene fanove je saradnja sa mlađim kolegom Emirom Đulovićem.

Naime, za saradnju ova dva fantastična vokla zaslužan je Saša Lazić autor mega hita “Cipele”, što nema sumnje da neće biti i sa pesmom “Osmi dan”. 

image 6483441

Slađa je na prvu prihvatila da snimi duet sa Emirom. Pesma joj se mnogo dopala, a i kako je i sama nedavno izjavila da mislim da on zaista zaslužuje da deli scenu sa njom – priča naš izvor. 

Ovaj dvojac uskoro će snimiti i spot, koji će pratiti ovu numeru, a kako i sami akteri tvrde jedva čekaju da publici predstave novu numeru.

-Saša Lazić, Emirov producent i ja smo godinama prijatelji. Odavno nam je želja da ukrstimo Emirov i moj vokal, čekala se prava pesma i evo je. Srećna sam sto će ovakakav jedan momak i vokal, deliti sa mnom pesmu. Ne možete ipak stati i zapevati sa svakim – istakla je Slađa, dok je Emir dodao da je veoma nestrpljiv, ali i srećan zbog toga što je ukrstio glas baš sa Slađom.

-Moj producent Saša Lazić je napisao sjajnu pjesmu u kojoj smo čuli Slađu Allegro. Bila je oduševljena i odmah prihvatila poziv. Jedva čekam da publika čuje, a nadam se i prepozna emocije koje smo udružili!

IMG 20230130 WA0027
Foto: Z. K. Munja/ Nemanja Laković,
Autor: Grand