Zaboravite na Uraganke, Sanja Vučić i Milica Todorović KIDAJU NA SCENI: „Kruševački klan SPREMAN ZA DUET“ (VIDEO)

IMG 3573 2

Početak poslednje emitovane emisije „Nikad nije kasno“ je bio zaista poseban s obzirom da su ga svojim glasovima začinile Milica Todorović i Sanja Vučić. Provereno dva vrhunska vokala i dve neverovatne energije svojom emocijom i glasom stvorile su pravu magiju na velikoj sceni Granda.

Sjajan tandem odlučio je da zapeva jednu od najtežih numera Silvane Armenulić „Srećo moja“. Iako je mnogima delovalo da su Mica i Sanja ovo satima vežbale istina je potpuno drugačija te ne čudi što je Dragana Katić predložila da snime duet, a njena ideja potpuno je fascinirala Žiku Jakšića.

IMG 3566 1

Nakon emotivne numere usledila je i brza pesma koju su podjednako dobro izvele i odmah digle ceo studio na noge. „Odakle si sele“ Snežane Đurišić definitivno je bio pun pogodak kada je reč o njihovm senzibilitetu te ne čudi što su bukvalno ceo studio digle na noge.

-Ja sam došla samo da vas poljubim i čestitam. Ovo je sada kruševački klan i želim da se povučem i da vam sve prepustim- našalila se Dragana dok je Žika ostao sa njima na sceni.

-Mi kad se zaigramo ne možemo da se zaustavimo, pa pogledajte ih, pogledajte tu lepotu. Kaže Dragana meni dok su pevale da bi bilo baš dobro da njih dve snime jedan duet- rekao je Jakšić, a na veliko iznenađenje Mica i Sanja su otkrile da i one smatraju da bi to bio pun pogodak.

IMG 3574

-Malopre smo baš o tome razgovarale. Milica je sanjala melodiju naše pesme- šokirala je Sanja sve prisutne nakon čega je Žika dao sjajan predlog.

-Ja sam rekao da moramo da se konsulutujemo sa Maretom i objavljujem da postoji jedna ozbiljna namera da ove devojke snime jedan duet- otkrila je Vučićeva, a Mare je priznao da će vrlo rado prihvatiti ovako ozbiljan izazov.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović