Login/Registracija

Slađa Alegro izgrmela u Beču: Utegla se u mini haljinu, zbog bunde svi komentarišu da izgleda kao milion dolara (FOTO)

Slađa Alegro, jedna je od pevačica koja svoju karijeru gradi isključivo na svom glasu i atmosferi koju pravi daleko od bilo kakvih provokacija i skandala, a njeno sinoćno izdanje iznendilo je mnoge.

Naime, ona je nastupala u jednom klubu u Beču koji je bio popunjen do poslednjeg mesta, a kada je izapla na binu u atraktivnom stajlingu svima su popadale vilice.

Uska bež haljina sa dekolteom istakla je njenu figuru, a sve je upotpunila bundom u kojoj je stigla na nastup i koja je učinila da Slađa u ovoj kombinaciji izgleda kao da je sišla sa modne piste.

Ovo izdanje oduševilo je publiku, pa su se iz mase mogli čuti komentari kako je jedna od najlepših pevačica na našoj estradi, nakon čega je užarila masu pevajući svoje, ali i hitove svojih kolega do kasnih sati.

Pevačica je nedavno otkrila i koja pesma joj je posebno važna u karijeri.

 “Neka ide život“ je ozbiljna prekretnica u mojoj karijeri, sa druge strane ta čuvena “Afrika“, “Bataljon“, ali definitivno najveći pomak kod mene kao izvođača je definitivno lajv “Soba za plakanje“ koja je otvorila mnoga vrata– istakla je Slađa.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić