Slađa Alegro slavi godišnjicu braka u Parizu, a ovako je izgledala na crkvenom venčanju pre 8 godina: „Kao princeza“ (FOTO)

Slađa Alegro na crkvenom venčanju

Nakon što su nedavno proslavili godišnjicu braka, Slađa Alegro i njen suprug Zoran ovog meseca imaju još jedan razlog za slavlje.

Naime, par je crkveno venčanje obavio pre tačno osam godina, a oni se trenutno nalazi u Parizu gde u ljubavi provode ovaj datum.

sladja al
instagram/sladja.allegro

Godišnjica braka opet– napisao je on u opisu zajedničke slike ispod koje su se nizale čestitke.

Ovaj skladan par je dokaz da se suprotnosti privlače, budući da Slađa važi za veoma temperamentnu osobu, dok je njen voljeni izuzetno miran i staložen. Što se kaže, bila je to ljubav na prvi pogled, te su vrlo brzo i bez mnogo planiranja organizovali intimno venčanje.

– Nikada nisam bila rada da privatne stvari delim sa svima. Znam da je to neminovo pošto sam javna ličnost, ali ja sam želela da taj dan venčanja bude samo naš. Pravili smo dve svadbe, građansko venčanje u Obrenovcu i onda smo sve to ponovili u Foči tamo je bilo i crkveno venčanje. Nije bila klasična svadba već večera i okupljanje najbližih- otkrila je pevačica svojevremeno.

BONUS VIDEO- Slađa Alegro priznala zašto ne krije godine:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.