Skinula se Sandra Rešić: Pevačica usijala mreže hot scenama sa bazena (VIDEO)

Sandra Resic

Pevačica i bivša učesnica „Zvezda Granda“ Sandra Rešić od kada je dovela liniju do savršenstva redovno svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obraduje nekom fotografijom ili snimkom na kojem pokazuje svoju liniju.

Sandra ne krije da je ponosna na sebe, što svoju linuju održava kao nikada do sada, a ona je danas mnoge svoje pratioce oduševila videom iz bazena sa letovanja.

Naime, ona je snimila sebe u bazenu gde je pokazala ravan stomak, bujne grudi i zadnjicu na kojoj bi joj mnoge devojke pozavidele, a mnogi muškarci su sigurno zastali kako bi lepo pogledali pevačicin stori.

Inače, Sandra je nedavno u medijima otvoreno govorila o problemima sa kilažom, pa je ispričala kako je uspela da smrša čak 48 kilograma.

– Imam oko 48 kilograma! Nemam vagu to da proverim, ali bih rekla da je toliko, pošto sam iz prošle sezone izašla sa 53. Najdeblja sam bila pre sedam godina, imala sam čak 92 kilograma. Izgledala sam užasno, fotošopirala sam svaku sliku koju sam objavljivala Instagramu! Sećam se da mi je jedan čovek rekao: „Da li je moguće da tako lepo pevaš, a da tako jezivo izgledaš?“ Zbog te njegove rečenice sam odlučila da smršam. Izbacila sam hleb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i vežbala pet puta nedeljno sa trenerom. Urodilo je plodom, izgubila sam 32 kilograma, ali sam zadovoljna izgledom tek sada, kada imam 48 kilograma. – rekla je ona.

Foto: Instagram,
Autor: A.M.